Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dobijamo i gomilu novih pitanja i zagonetki": Bojana Stojković o "Kalkanskim krugovima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stojković je rekla da je druga sezona drugačija zato što daje neka razrešenja i odgovore koji su ostali iz prve

  • 0
Bojana Stojković Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumica Bojana Stojković je u emisiji Tanjug Reflektor govorila o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Kalkanski krugovi".

Stojković je rekla da je druga sezona drugačija zato što daje neka razrešenja i odgovore koji su ostali iz prve.

"Dobijamo i gomilu novih pitanja i zagonetki, tako da se nadam možda i trećoj sezoni. Ali o tom po tom", rekla je glumica.

Prema njenim rečima, u nastavku "Kalkanskih krugova" ima više elemenata misterije, mistike i dosta fantastičnih momenata, a serija "izgleda na svetskom nivou".

Stojković tumači lik Saše čija je unutrašnja priroda nemirna i nedokučiva, i bilo joj je možda najteže da joj doda ženstvenost koju nije imala u prvoj sezoni".

"Dodajem na tu ženstvenost i ljubavni momenat, a i jedan malo zastrašujući momenat", nagovestila je Stojković.

Uloga Varje Ivolgine u predstavi "Idiot" Beogradskog dramskog pozorišta Stojković je jedna od najdražih, i ističe da je bilo zadovoljstvo raditi sa Ivicom Buljanom koji je "specifičan reditelj" i nije imala takvu vrstu procesa u pozorištu.

"Teško mi je da trpim toliko na sceni da imam malo teksta. Ali je zapravo to nešto najzanimljive u glumi - reakcija", navela je glumica.

Prema njenim rečima, glumci Jana Milosavljević, Luka Grbić i Nedim Nezirović su u "Idiotu" Fjodora Dostojevskog "napravili maestralan posao".

Stojković počinje u Beogradskom dramskom pozorištu da radi predstavu "Lažljivi život odraslih" sa rediteljem Sebastijanom Horvatom sa kojim je sarađivala na "Cement Beograd", a očekuje je i koprodukcija sa Ljubljanskim pozorištem u režiji Žige Divjaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA