Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gladijator 2" dobija veliko pojačanje? Ekipa filma pregovara sa jednim od najtraženijih svetskih glumaca

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nastavku "Gladijatora" će igrati i Pol Meskal, Beri Keogan, kao i Denzel Vošington.

  • 0
Gladijator Foto: Dreamworks LLC & Universal Pictures

Pedro Paskal, jedan od najtraženijih svetskih glumaca u pregovorima da se pridruži predstojećem nastavku filma "Gladijator" reditelja Ridlija Skota.

Paskal, koji glumi i u serijama "The Mandalorian" i "The Last of Us", kako se navodi, je u završnim pregovorima da bude deo ovog ostvarenja. U nastavku "Gladijatora" će igrati Pol Meskal, Beri Keogan, kao i Denzel Vošington.

U originalnom filmu glumio je Rasel Krou kao Maksim Decimus Meridius, rimski vojnik primoran u ropstvo koji se zaklinje na osvetu Komodu (Hoakin Feniks). Pošto Maksimus umire na kraju "Gladijatora", nastavak koji tek treba da dobije naslov i fokusira se na Lucijusa (Pol Meskal), Lusilinog sina (Koni Nilsen, koja će ponovo igrati svoju ulogu).

Detalji o tome koga će Pedro Paskal igrati se čuvaju u tajnosti. Kaže se da će Keogan preuzeti ulogu cara Gete, a Džozef Kvin iz serije"Stranger Things" pregovara da igra cara Karakalu. Uloga Denzela Vošingtona u nastavku takođe nije otkrivena.

Pedro Pascal Pedro Paskal Foto: Profimedia/Imagespace /Zuma Press

Dejvid Skarpa piše scenario za nastavak, koji će Ridli Skot režirati i producirati sa Majklom Prusom. Iz originalnog filma vraćaju se i snimatelj Džon Matison, dizajner produkcije Artur Maks i kostimograf Dženti Jejts, piše Variety.

"Paramount" je najavio da će nastavak "Gladijatora" izaći 22. novembra 2024. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA