Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se "Mamma Mia 3": Sprema se scenario, producentkinja priželjkuje Meril Strip u filmu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Producentkinja Džudi Krejmer, koja je kreirala pozorišnu predstavu i producirala dva naredna filma, rekla je za Deadline novi scenario "u najranijim fazama"

  • 0
Meryl Streep Meril Strip Foto: Profimedia/Marion Curtis/StarPix for Columbia Pictures/Shutterstock Editorial

"Mamma Mia 3" je u pripremi i producentkinja pozorišne predstave misli da bi Meril Strip mogla biti ubeđena da glumi u njoj, ako scenario bude kako treba.

Producentkinja Džudi Krejmer, koja je kreirala pozorišnu predstavu i producirala dva naredna filma, rekla je za Deadline novi scenario "u najranijim fazama".

Nominovanka za Tonija otkrila je da je smislila način da uključi lik Meril Stip Donu, koja je umrla nekoliko godina pre zapleta nastavka "Mamma Mia! Here We Go Again"

"Postoji priča i mislim da bi Meril trebalo da se vrati – i ako je scenario bude kako treba, mislim da bi, jer je zaista volela da igra Donu. Ne želim da se preterujem, ali znam da postoji trilogija", rekla je Krejmerova, prenosi Daily Mail.

Do sada je franšiza "Mamma Mia!", koja uključuje predstave, filmove i muzičke albume, zaradila više od 4 milijarde dolara.

Glumica Amanda Sajfrid (37) je rekla da će biti uključena u još jedan deo

"Svaka pojedinačna osoba u tom filmu bi rekla "da" u trenu jer želimo da se družimo jedni s drugima. To je ono o čemu smo pričali prošli put, kao da li smo ikada pomislili da ćemo opet završiti ovde na nekom ostrvu u Hrvatskoj? Pa da, voleo bih da postoji "Mamma Mia 3", rekla je glumica 2020. godine za Collider.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA