Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni film "Full Monty" dobio seriju kao nastavak: Pogledajte trejler

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija koju radi scenarista filma "Do gole kože" Sajmon Bofoa

  • 0

Čuveni britanski film "Do gole kože" (The Full Monty) dobio je kao nastavak seriju čija se radnja dešava 25 godina kasnije, a njeno prikazivanje počinje od 14. juna na platformi Dizni plus (Disney +), najavili su producenti

U osmodelnoj seriji vraća se glumačka ekipa predvođena Robertom Karlajlom (Carlysle) koja je igrala u filmu reditelja Pitera Katanea (Peter Cattaneo) iz 1997. godine, o nezaposlenoj grupi muškaraca u Šefildu koja se okreće striptizu.

Prvi Dizni plus trejler pokazuje da su uz Karlajla tu ponovo Mark Edi (Addy), Lesli Šarp (Lesley Sharp), Hjugo Spir (Hugo Speer), Pol (Paul) Barber, Stiv Hadson (Steve Huison), Vim Snejp (Wim Snape) i Tom Vilkinson (Wilkinson).

"Ista bratija plovi kroz postindustrijski Šefild i društvo propale zdravstvene zaštite, obrazovanja i službe za zapošljavanje. Dramska komedija otkriće šta se dešava nakon što ponovo uzmu svoju opremu, istražujući njihove bistrije, blesavije i očajničke trenutke"; kaže se u sinopsisu.

Serija koju radi scenarista filma "Do gole kože" Sajmon Bofoa (Simon Beaufoy), uz novopridošlu Alis Nater (Alice Nutter), pokazaće "koliko se tokom proteklih decenija promenio smešan svet junaka radničke klase koji i dalje žive u Šefildu".

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs/Tanjug(

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA