Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati glumac je krio alkoholizam tokom snimanja "Nemoguće misije": "Postajete veoma podmukli..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ona (zavisnost od alkoholizma, prim.aut) želi da se održi i učiniće sve što može da ne bude zaustavljena", rekao je Sajmon Peg

  • 0
Simon Pegg Foto: Famous/ACE PICTURES / INSTAR Images / Profimedia

Sajmon Peg je ispričao o svojim ličnim borbama, otkrivajući da je prikrio alkoholizam dok je radio na snimanju trećeg nastavka filma "Nemoguća misija". Glumac je o tome razgovarao u nedavnoj epizodi BBC-ja "Desert Island Discs"

"Postajete veoma podmukli kada imate tako nešto u životu", rekao je Sajmon Peg voditeljki radio programa Loren Lavern, prenosi The Guardian.

Peg, koji u u franšizi igra tehničkog agenta MMF-a Bendžija Dana, otkrio je da je razvio zavisnost nakon što je pretrpeo niz problema sa mentalnim zdravljem. Zadržao je ovu stvar u tajnosti dok je snimao "Misiju: Nemoguća III", koja je objavljena 2006.

"Učite kako to da uradite a da niko ne primeti, jer to preuzima. Ona (zavisnost od alkoholizma, prim.aut) želi da se održi i učiniće sve što može da ne bude zaustavljena. Ali na kraju dođe do tačke kada se ne može sakriti...", rekao je Peg.

Peg svoj put ka oporavku pripisuje rođenju svoje ćerke 2009. godine.

Dok je razgovarao sa Lavern, Peg je takođe podelio neke detalje o svom odnosu sa zvezdom franšize "Nemoguća misija" Tomom Kruzom, sa kojim je glumio u četvrtom i petom delu ovog ostvarenja.

"Moj odnos sa njim je veoma jednostavan i ljubazan“, rekla je Peg. „Oduvek je to bila veoma laka veza... Mislim, on voli (slavu, prim.aut) i zaista uživa u njoj. To je sve što on zna. To mu daje energiju i podstrek", naveo je glumac, prenos Variety.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA