≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počelo snimanje serije o životu prestolonaslednika Aleksandra

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srećan sam što je snimanje počelo upravo na mestu odakle je moj put krenuo, radujem se daljem učešću u ovom projektu", rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar

  • 10
Počelo snimanje serije o životu Prestolonaslednika Aleksandra Foto: dvor.rs/Wolf Entertaiment

Snimanje dokumentarnog serijala pod radnim naslovom "Kruna, država i narod", koji obuhvata uzbudljivu i zanimljivu životnu priču Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, počelo je krajem marta.

Prvi kadrovi ovog dokumentarca snimljeni su u Londonu u hotelu „Kleridžiz“, bitnoj i pre svega simboličnoj lokaciji za ovaj projekat, u apartmanu 212 u kom je Prestolonaslednik rođen 1945. godine. U narednom periodu će se snimanje nastaviti na raznim lokacijama u Srbiji, ali i u drugim zemljama, uz učešće brojnih poznatih ličnosti.

"Srećan sam što je snimanje počelo upravo na mestu odakle je moj put krenuo, radujem se daljem učešću u ovom projektu i priči o nekim trenucima iz mog života, za koje sam siguran da će biti zanimljivi široj javnosti. Takođe, drago mi je što će još mnogo ljudi učestvovati i pridružiti mi se u pričanju moje životne priče", rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar.

Dokumentarnu seriju samostalno producira Lazar Vuković i njegova produkcijska kuća "Wolf Entertainment", koji je publici u Srbiji dobro poznat po jednom od njegovih prethodnih dokumentaraca - "Bojsi u Beogradu". "Počastvovan sam što radim sa Nj.K.V. Prestolonaslednikom Aleksandrom na ovako značajnom projektu koji govori o ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji. Imamo mnogo zanimljivih priča i dubokih analiza koje će ovu dokumentarnu seriju učiniti zaista veoma interesantnom i gledanom. Postoji interesovanje velikih emitera, međutim, važno je da ovo kreiramo nezavisno, tako da Njegovo Kraljevsko Visočanstvo ima potpunu uređivačku kontrolu."

Za više informacija posetite: https://www.wolf-entertainment.com/crown

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    15. maj 2023 | 17:37

    Hoće li film biti sinhronizovan na srpskom, pošto naša kral ne pričala dobro srpska jezik, jer on je živela u engleska sa njegova deda?

  • Mnl

    15. maj 2023 | 16:31

    Je li ovo neki vic ili se neko kvalitetno sprda sa nama? Karadjordje (ako je suditi po naravi koja je prepricavana u knjigama) kada bi vaskrsao i video ko su mu naslednici sam sebi bi glavu odsekao.

  • Brut

    15. maj 2023 | 16:20

    Jos nam samo to treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA