≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blistala i Srpkinja: Svetski džet set se "sjatio" na premijeri novog "Indijane Džonsa" u Kanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je bilo na crvenom tepihz

  • 1
Premijera filma 'Indijana Džons i brojčanik sudbine' na Kanskom filmskom festivalu'

Foto: Tanjug/AP

Harison Ford prisustvovao je kanskoj premijeri filma ''Indijana Džons i brojčanik sudbine'', 15 godina otkako je snimljen poslednji nastavak priče o arheologu avanturisti sa šeširom i korbačem.

Ma ovom događaju "sjatio" se svetski džet set. Osim filmske ekipe, bili su tamo i Adrijana Lima, muzički virtuoz Žan Mišel Žar i mnogi drugi.

Takođe, na crvenom tepihu je blistala i glumica srpskog porekla Tatjana Pajković. Ona je došla zajedno u društvu svog supruga i kolega Bojda Holbruka.

Kako navodi Rojters, u poslednjem nastavku ''Indijane Džonsa'' igra i danski glumac Mads Mikelsen, kao i zvezda TV serije ''Flibeg'' (Fleabag) Fibi Voler-Bridž. Ovo je prvi film iz tog niza koji nije režirao Stiven Spilberg, a ovoga puta režiju je potpisao Džejms Mangold.

Osamdesetogodišnji Ford, koji će takođe dobiti počasnu nagradu na Filmskom festivalu u Kanu za svoju bioskopsku karijeru, rekao je prošlog meseca da će mu ovo biti poslednji put da igra Indijanu Džonsa.

Agencija navodi da u poslednjem filmu, Indijana Džons, zajedno sa svojom kumicom koju igra Voler-Bridž, pokušava da pronađe brojčanik koji ima moć da kontroliše vreme, kao i da je glavni negativac bivši nacista zaposlen u NASA-i, a kojeg igra Mads Mikelsen.

Datum izlaska najnovijeg filma je nekoliko puta odlagan nakon što je objavljen 2016. godine i direktan je nastavak filma ''Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje'' iz 2008. godine, koji je dobio pomešane kritike.

Film će biti prikazivan za širu publiku krajem sledećeg meseca, piše Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA