≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne učite decu da budu bogata. Učite ih da budu srećna": Vredan savet koji nam je ostavio Minja Subota

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li se slažete sa onim što je svojevremeno rekao legendarni voditelj

  • 1
Minja Subota Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uz Minju Subotu i njegove emisije, kao što je poznato, odrastale su generacije i generacije. Ono što se nije loše podsetiti jeste savet koji nam je ostavio ovaj legendarni voditelj.

"Ne utite decu da budu bogata. Učite ih da budu srećna. Na taj način će jednog dana znati prepoznati vrednost stvari, a ne njihovu cenu", rekao je svojevremeno Minja Subota.

U jednom od svojih mnogobrojnih intervjua, govorio je i idolima dece.

"Dečji junaci su junaci odraslih. Jedan Dragan Laković - njega su volele porodice. Ljudi, on je bio junak. Mene, na primer, verovatno vole i odrasli. Ako pravimo televizijske emisije za decu, to treba da budu emisije za porodicu. Mi smo okupljali porodice. Junaci dece su autoriteti za odrasle. Deca su veliki skener. Roditelji, ne možete ih prevariti. Njima poklanjajte samo najbolje", rekao je svojevremeno Minja Subota u intervjuu za Srbiju Danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    24. maj 2023 | 11:17

    Imali smo Minju,Branka kockicu,obrazovni deciji program...a sta se sada emituje a ujedno i PROMOVISE na TV,rijaliti sa robijasima,nasilje,sex sa 1000 partnera. Uzor deci su starlete, sa kompromitujucim ponasanjem,jutjuberi,brza lova,nasilje svake vrste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA