Vreme čitanja: oko 1 min.

Delovalo je kao da se Tom Henks svađa sa radnikom u Kanu, a glumčeva supruga objasnila šta se zaista desilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rita Vilson tvrdi da do svađe na festivalu nije došlo

  • 0
Tom Hanks Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Supruga Toma Henksa, Rita Vilson, progovorila je o fotografiji na kojoj se čini da njen muž raspravlja sa radnikom na crvenom tepihom Kanskog filmskog festivala.

Činilo se da viralna slika prikazuje holivudsku zvezdu kako upire prst u izvesgno Vensana Šapalana na crvenom tepihu i pravi strogu grimasu tokom njihovog razgovora.

Na fotografiji, Vilsonova takođe ima podignut prst i čini se da je uključena u diskusiju.

Par, koji je prošlog meseca obeležio 35. godišnjicu braka, prisustvovao je filmskom festivalu kako bi pogledao novi film Vesa Andersona, u kojem glumi Henks, Asteroid Citi. Sada je Vilsonova negirala da je došlo do bilo kakve svađe i rekla da su se ona i Henks jednostavno mučili da čuju uputstva na crvenom tepihu, piše NME.

"Ovo se zove: "Ne čujem te. Ljudi vrište. Šta si rekao? Gde treba da idemo?" Ali to ne prodaje priče! Dobar pokušaj! Lepo smo se proveli! Idite da vidite "Asteroid City", napisala je Rita Vilson na Instagramu.

Tom Hanks Foto: Antonin THUILLIER / AFP / Profimedia

Radnik na crvenom tepihu, Vensan Šapalan, koji je na slici, rekao je sledeće:

"Ništa se nije desilo, fotografija je potpuno pogrešna", rekao je on i dodao da ga je par pitao da li treba da se vrate na početak crvenog tepiha sa ostalim zvezdama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA