≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imali smo burnu vezu": Mark Hamil pričao o odnosu sa Keri Fišer

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je turbulentan i pun ljubavi

  • 0
Star Wars, 1970s, Luke Skywalker, Princess Leia Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Mark Hamil i Keri Fišer osvojili su svet ulogama u franšizi "Ratovi zvezda", gde su glumili Luka Skajvokera (Hamil) i princezu Leju (Fišer). U svom novom intervjuu za Esquire, glumac (Mark Hamil, prim.aut) je pričao kakav odnos je imao sa pokojnom koleginicom (Keri Fišer, prim.aut).

"Moram da vam kažem da smo imali burnu vezu", kaže 71-godišnji glumac Mark Hamil o Keri Fišeru, koja je preminula u decembru 2016. u 60. godini nakon što je doživela srčani udar.

"Mogli bismo da pružamo ljubav i podršku što je više moguće, onda bismo mogli da se svađamo i kažemo: "Pa, ne želim više da razgovaram sa tobom", i da ne pričamo šest meseci", otkrio je glumac i dodao:

"Ali svaki put kada bismo se pomili, nastavili ste tamo gde smo stali. Imali smo posebnu vezu", rekao je Hamil, prenosi Daily Mail.

Star Wars, Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford Foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Mark je inače bio na događaju kada je Keri Fišer dobila posthumno zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu i održao emotivan govor.

"Keri je bila jedinstvena. Svima nam je pripadala, svidelo nam se to ili ne. Ona je bila naša princeza... Odlučna i čvrsta, ali sa ranjivošću zbog koje ste navijali za nju i želeli da ona uspe i bude srećna. Ona je igrala tako presudnu ulogu u mom profesionalnom i ličnom životu. I jedno i drugo bi bilo daleko praznije bez nje...

Nikada neću prestati da mi nedostaje, ali sam tako zahvalan što je imamo sve dok je imamo. Zahvalan sam na smehu, mudrosti, ljubaznosti, pa čak i na bezobraznom, samozadovoljavajućem s*anju za kojim me je moj voljeni svemirski blizanac izluđivao tokom godina. Pa hvala ti, Keri. Volim te", rekao je Hamil, prenosi Variety.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA