≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džon Kliz najavio da radi na predstavi "Žitije Brajanovo" i mjuziklu "Riba zvana Vanda"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Govorio je i novoj verziji serije "Falični pansion"

  • 0
John Cleese, Džon Kliz Foto: Tanjug/AP/Amel Emric

Džon Kliz rekao je da će novo izdanje serije "Falični pansion" ("Fawlty Towers", prim.aut) biti  drugačije od originala.

Glumac je za GB News da će biti mnogo scena na otvorenom koje originalna serija nikada nije dobila.

Originalna serija "Fawlty Towers", koja se premijerno prikazivala krajem sedamdesetih godina prošlog veka, pratila je nesrećne podvige veoma snažnog hotelijera iz Torkija Bazila Foltija, koga igra Džon Kliz, i njegove supruge Sibil, koju je tumačila Prunela Skejls, dok su pokušavali da održe svoj hotel i brak na površini.

Nova serija će istražiti kako se dramatični i cinični Bazil nosi sa modernim svetom.

Glumac Rob Rajner, njegova supruga i glumica Mišel Rajner, reditelj i producent Metju Džordž i Derik Rosi su izvršni producenti.

"Biće mnogo drugačije. Moja ćerka i ja smo radili na njemu oko nedelju dana, a sve što znamo je da radnja sigurno neće biti postavljen u Ujedinjenom Kraljevstvu, već verovatno negde gde je sunčano. Ne u velikom gradu, već negde na Suncu sa puno stvari na otvorenom...Ali tek smo počeli da razmišljamo o tome, jer radim i na scenskoj verziji "Žitija Brajanovog", radimo na mjuziklu "Riba zvana Vanda. Moja ćerka i ja smo napisali veoma dobru komediju o holivudskim dvojnicima i njih će glumiti originali, tako da će Arnold Švarceneger glumiti svog dvojnika, tako da ima dosta toga", rekao je Kliz, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA