≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovih 6 stranih serija stiže u junu, koju ćete gledati?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Stižu noviteti

  • 0
Sara Džesika Parker Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Striming platforme pripremile su novitete za mesec jun, a upravo time planiraju da privuku gledaoce. Serije "Secret Invasion", "And Just Like That…" su samo neka tih od ostvarenja, piše BBC.

Ali, krenimo redom. Koju ćete gledati?

"Vortex"

Mnogi su oduvek maštali o odslasku u prošlost da bi pokušali da nešto promene. Ta ideja dobija visokotehnološki preokret u naučno-fantastičnom trileru "Vortex", velikom hitu kada je objavljen u Francuskoj prošle godine. Ludovik (Tomer Sisli) je policijski kapetan 2025. godine, kada virtuelna stvarnost dozvoljava istražiteljima da ponovo posete stara mesta zločina, što sama po sebi nije naterana. Ali greška u virtuelnoj stvarnosti omogućava Ludoviku da razgovara sa svojom pokojnom suprugom, koja je umrla na istom mestu pre 27 godina. Kako da ne pokuša da je spase, iako se ponovo oženio i sa drugom ženom ima dete? Kako se poigrava efektom leptira i romantikom, neki delovi emisije smešteni su u prostor virtuelne stvarnosti.

"Vortex" će biti dostupan na Netliksu od 2. juna.

"The Idol"

U najnovijoj seriji Sema Levinsona (Euphoria) glume Abel Tesfaje, poznatiji kao The Weeknd, kao kultni menadžer kluba, i Lili-Rouz Dep, u ulozi pop pevačice. Serija je prikazana u Kanu, neki su je osporili, a drugi navode da će biti hit leta.

"The Idol" se premijerno prikazuje 4. juna na HBO i Max u Americi.

"The Full Monty"

Ova nova serija je nastavak istoimenog hit britanskog filma iz 1997. o šestorici nezaposlenih radnika u Šefildu koji su postali stripteri. Radnja filma počinje sa glavnim junacima 25 godina kasnije. Ali nemojte očekivati da će plesati na sceni i skinuti se za publiku koja plaća kao što su to činili ranije. Umesto toga, stil serije je stil dirljive sapunice prošarane razigranom komedijom, koja nas uranja u svakodnevni život likova dok se bore sa svetom koji se menja.

"The Full Monty" izlazi 14. juna na platformi Hulu u SAD i Dizni plusu u Velikoj Britaniji.

"Secret Invasion"

Semjuel L Džekson, kao šaljivi, nepokolebljivi Nik Fjuri, osnivač Osvetnika, vodeći je u najprofilnijoj Marvel seriji još od "Lokija" Toma Hidlestona. Osvajači su zli Skrulovi koji menjaju oblik, koje Fjuri i njegovi saveznici moraju sprečiti da zauzmu Zemlju. Teško je pratiti koliko je puta Fjuri već pomogao da se spase svet, ali svako vreme je važno. Serija je smeštena u najnoviju vremensku liniju Marvelovog filmskog univerzuma.

"Secret Invasion" se premijerno prikazuje 21. juna na platformi Dizni plus.

"The Walking Dead: Dead City"

Originalna serija "The Walking Dead" možda je nestala, ali ovaj najnoviji spinof vraća dva poznata lika. Reformisani negativac Nigan (Džefri Din Morgan) i snažne Megi (Loren Kohan) nalaze se u Njujorku, gradu koji sada preplavljuju ne-potpuno mrtvi, a Menhetn je odsečen od kopna. Negan i Megi su nekada bili smrtonosni neprijatelji; na kraju krajeva, on jeste ubio njenog muža. Ali sada moraju da se udruže kako bi pokušali da pobegnu i pronađu njenog sina, koji joj je otet.

"The Walking Dead: Dead City" premijerno se prikazuje 15. juna na AMC+ i 18. juna na AMC-u.

And Just Like That…

Nastavak serije "Seks i grad" se vraća. Gledaoci će imati priliku da pogledaju drugu sezonu ostvarenja "And Just Like That…" i pratiti avanture Keri, Mirande i Šarlot.

"And Just Like That…" premijerno se prikazuje 22. juna na platformi Max.

(Telegraf.rs)

Video: Biković i Radonjić o novoj sezoni "Južnog vetra": Mi kriminal ne prikazujemo kao nešto glorifikovano

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA