Vreme čitanja: oko 1 min.

Priča Kejt Bekinsejl iz Kana pre 30 godina dokazuje da je Kijanu Rivs car

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takođe, i Robert Šon Leonard

  • 0
Kijanu Rivs, premijera filma "Džon Vik 4" u Los Anđelesu Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Kijanu Rivs je mnogo puta dokazao da je dobrica i da pomaže ljudima. Jednom prilikom spasio je koleginicu Kejt Bekinsejl pre 30 godina na Kanskom filmskom festivalu, a detalje je otkrila glumica na svom Instagram profilu, piše Variety.

Dakle, moja mama je pronašla jednu od originalnih kanskih slika, ali nažalost nije u punoj dužini, tako da ne možete da vidite Dr Martens (koje nosim,prim.aut). Zabavna činjenica: kupila sam bodi u prodavnici čarapa na aerodromu i kada sam ušla u auto da se odvezem na premijeru sa Denzelom i Pauletom Vašington, svi su se dugmići u predelu međunožja. Nisam smatrala da je prikladno da "kopam" po svom donjem vešu sa svima nama u zadnjem delu auta, pa sam se tiho uspaničila.

Kejt Bekinsejl Kejt Bekinsejl Foto: Profimedia/Dennis Van Tine

Izašala sam na najveći crveni tepih u mom životu i šapnuo Kijanuu i Robertu Šonu Leonardu šta se dogodilo. Na ovoj slici ja držim prednji umetak, a njih dvojica drže zadnji umetak. Apsolutne legende koje možda nisu ni razumele u potpunosti fiziku onoga što se dešavalo, ali su obe uskočile da me spasu bez pitanja", napisala je glumica.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA