Vreme čitanja: oko 1 min.

Vukašin Jovanović, Sloboda Mićalović, Dragan Vujić Vujke, Željko Vasić u novoj Diznijevoj priči "Elemental"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno nova Diznijeva i Pixar priča "Elemental", o suživotu 4 osnovna elementa naći će se u domaćim bioskopima od 15. juna i to ubrzo nakon što je na završnoj večeri filmskog festivala u Kanu održana svetska premijera animacije

  • 0
Elemental Foto: MCF/Promo

Zavšrena je sinhronizacija Pixar i Diznijeve animacije "Elemental" čije prikazivanje u bioskopima počinje sredinom juna meseca. U gradu Elementalu žive četiri osnovna elementa koja nas okružuju Voda, Vatra, Vazduh i Zemlja, a tradicionalni studio animiranog filma upravo im je "udahnuo život" prikazujući ih kao stanovnike jednog grada.

U domaćoj, sinhronizovanoj verziji glasove su pozajmili naši glumci među kojima u glavnim ulogama Vukašin Jovanović, Dragan Vujić Vujke, Anđela Alavirević i Aleksandra Nikolić. Osim njih, ostale likove filma oživeli su i Sloboda Mićalović, Željko Vasić, Vesna Stanković, Leontina Vukomanović i drugi.

Elemental Foto: MCF/Promo

Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i "vatrenu" mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim, živahnim i "poput vode" relaksiranim momkom dovodi u pitanje uverenja o svetu u kom upravo Žiška živi, jer kako njeni roditelji ističu "Elementi se ne mešaju!"

Ulogu čovekolikog vodenog lika tumači glumac Vukašin Jovanović koji nagoveštava da na bioskopskom platnu sledi animacija koja će zagrejati srca gledalaca i razigrati njihovu maštu: "Dao sam glas liku koji ima srce veliko kao okean. Sa već dobro poznatom Pixarovom estetikom i animacijom dolazi još jedan topao, duhovit i uzbudljiv film."

Grad Elemental nastanjuju i drugi stanovnici, među kojima je i Gejl, oblačić, koja je uvek na dužnost svoje inspekcijske jedinice, a o svom liku iz Elemetala-a naša poznata glumica Sloboda Mićalović ukratko ističe "Kada oseti nepravdu postaje glasna i ljuta. Kada je smirena ona je direktna, ali zato prijateljski nastrojena."

Elemental Foto: MCF/Promo

Predstojeću priču o različitostima i njihovoj privlačnosti režirao je američki reditelj Piter Son poznat i po animacije Dobri dinosaurus iz 2015 godine. Njegov najnoviji "Elemental" imao je svetsku premijeru na poslednjoj večeri upravo završenog filmskog festivala u Kanu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA