≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samanta Džons će se ipak pojaviti u seriji "And Just Like That...": Ovo su detalji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaposleni u seriji bili su zapanjeni povratkom Kim Katrel

  • 0
Seks i grad

Foto: Profimedia

Kim Katrel će se opet naći u ulozi Samanta Džons u spinof seriji "And Just Like That...", iako se priča da je u svađi sa zvezdom ovog ostvarenja Sarom Džesikom Parker.

Kako piše Variety, Katrelova će reprizirati svoj čuvenih lik iz "Seks i grada" samo za potrebe jedne scene, koju je snimila 22. marta u Njujorku, a da nije videla niti razgovarala sa Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson i Kristin Dejvis. Sve ovo je snimljeno bez šourunera serije "And Just Like That..." Majkla Patrika Kinga.

Na sceni, Samanta, koja se preselila u London, imaće telefonski razgovor sa Keri Bredšo, koju glumi Sara Džesika Parker.

Njujork post je takođe otkrio da je pojava Katrelova u seriji "And Just Like That..." bila velika tajna, a insajder je rekao da su zaposleni u ovom ostvarenju "definitivno šokirani, veoma zaintrigirani i uzbuđeni kako će sve izgledati."

"Rekla je da to nikada neće učiniti! Rekla je da se nikada neće vratiti!", rekao je jedan insajder.

Kim Cattrall

Kim Katrel kao Samanta Džons Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Samanta je bila deo prve sezone serije "And Just Like That...", kada se javila preko tekstualne poruke jer joj je Keri više puta slala poruke da pokuša da popravi njihovo prijateljstvo.

Druga sezona serije "And Just Like That..." biće premijerno prikazana 22. juna na platformi Max (nekada HBO Max, prim.aut), piše Daily Mail.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA