≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarlot iz "Seks i grada" objasnila šta nije volela u seriji: "Bila sam besna"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristin Dejvis će igrati i u drugoj sezoni serije "And Just Like That...", koja će uskoro početi na platformi HBO Max.

  • 0
Kristin Davis, Dejvis Foto: Profimedia/Splash

Kristin Dejvis, koju znamo po ulozi Šarlot Jork u "Seks i gradu", otkrila je šta joj se u seriji nije sviđalo. Glumica navodi da nije volela da obuzdava temperament svog lika.

"Lude stvari su joj se događale i pitala sam se: "Zašto se ne naljuti?" Ko se ne naljuti, pogotovo ako joj ljudi vrište psovke u lice tokom seksa. Sećate se te epizode? Stvarno sam to mrzela. Odglumila sam to samo zato što je Sintija Nikson, koja glumi Mirandu, mislila da je to smešno. Ali bila sam besna", rekla je Kristin Dejvis, koja je mislila na epizodu treće sezone kada se viđala s Aleksanderom Lemlijem.

Inače, Dejvisova će igrati i u drugoj sezoni serije "And Just Like That...", koja će uskoro početi na platformi HBO Max.

U jednoj sceni vratiće se i Kim Katrel, koja glumi Samantu Džons.

"To je sjajno. Stvarno to mislim. Navodno je njena scena snimljena negde u garaži bez kontakta s ikim tako da je jedino mesto gde je mogu videti moja dnevna soba kada se bude ta epizoda prikazivala", rekao je glumac Evan Hendler, koji u seriji glumi Šarlotinog supruga, piše 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA