≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Među prvima na svetu smo gledali film "Fleš": Drži pažnju, besprekorni specijalni efekti, jaka glumačka ekipa

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ako volite filmove o superherojima, ali i da ne volite, topla preporuka je da pogledate film

  • 1
Film Foto: Tanjug/AP/Warner Bros. Pictures

Premijera dugo očekivanog filma o DC superheroju Fleš, studija Warner Bros. Pictures u distribuciji Blitz Film & Video-a, održana je u utorak, 13. juna, u impresivnoj IMAX sali bioskopa Cineplexx u Galeriji Beograd.

Ekipa portala Telegraf.rs bila je na licu mesta i imala tu priliku da pogleda ovaj blokbaster, među prvima na svetu. I imali smo šta da vidimo. "Fleš" traje 2 sata i 24 minuta, drži pažnju.

U centru pažnje je glavni lik Beri Alen, iliti superheroj Fleš, koji koristi svoje supermoći za putovanje kroz vreme kako bi promenio događaje iz svoje prošlosti. Ipak, njegov pokušaj da spasi porodicu nenamerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Berija zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s pretnjom uništenja.

Alen je u problemu, jer nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspe da izmami sasvim drugačijeg Betmena iz penzije i spasi zatočenog Kriptonca iz zatvora, iako ne onog kog traži.

Berijeva jedina nada da spasi svet u kom se našao i vrati u budućnost koju poznaje jeste trka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru? Sve ovo možete saznati ako pogledate film.

Film Ezra Miler kao Beri Alen, odnosno Fleš Foto: Tanjug/AP/Warner Bros. Pictures

Berija Alena, povučenog naučnika, koji kasnije postaje i Fleš, odlično je odigrao Ezra Miler. U samom filmu ne manjka superheroja. Osim Fleša, tu su i Betmen, Supermen, Čudesna žena. Specijalni efekti su vrhunski, tako da će publika definitivno u tome uživati.

Osmeh na lice "nabacuje" i pojavljivanje Majkla Kiton, koji je krajem osamdesetih i početkom devedesetih igrao Betmena. U "Flešu" je posle više decenija ponovio svoju legendarnu ulogu i moramo priznati da se odlično snašao. Dokazao je i to zašto ga neki ljudi smatraju najboljim Betmenom svih vremena.

Film Majkl Kiton kao Betmen u filmu "Fleš" Foto: Tanjug/AP/Warner Bros. Pictures

Film "vrvi" od nostalgije. U jednoj od scena možemo videti i legendarnog Kristofera Riva, za mnoge jedan jedini Supermen. Čak možemo videti i Nikolasa Kejdža u ulozi čuvenog superheroja sa Kriptona.

Mnogo poznatih glumaca je prošlo kroz film, a neke scene će vas iznenaditi i obradovati. Akcije uopšte ne manjka, kreatori filma trudili su se da u svoje ostvarenje ubace i humorističke scene, koje će vas nasmejati.

Sve u svemu, ako volite filmove o superherojima, ali i da ne volite, topla preporuka je da pogledate film. Jer, kako smo naveli, drži pažnju, specijalni efekti su odlični, akcionih scena ima na pretek, a ima i puno poznatih glumaca.

Film Foto: Tanjug/AP/Warner Bros. Pictures

Dobri preduslovi za dobru zabavu.

Kada smo kod beogradske premijere "Fleša", ovaj filmski događaj izazvao je pažnju i uzbuđenje javnosti kao niko drugi, s obzirom na prisustvo velikog broja poznatih ličnosti, ekipe rijalitija Survivor, popularnih jutjubera, talentovanih pevača, glumaca i uticajnih influensera.

Na crvenom tepihu premijere pojavile su se brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, filma i digitalnih sadržaja. Među njima su bili i Fox, poznati reper čije hitove znamo, Zorja, koja je neodoljivim glasom osvojila srca publike, kao i popularna grupa Hurricane, koja je svojim energičnim nastupima osvaja muzičku scenu.

Veliku pažnju privukli su i pripadnici crvenog plemena iz rijalitija Survivor koji su svojim hrabrim podvizima osvojili srca gledalaca. Pobednica Survivora Nataša Kondić prošetala je crvenim tepihom sa ostatkom svog plemena koje su činili Anja, Draga, Nikolina, Kalu,Bojan, Marko, Luka i poznati pevač Aleksa Perović, kao i prošlogodišnji učesnici Jovana Tomić, Nađa Erić i pobednik Stefan Nevistić.

Pored pevača INDODJIJE, FILLARI-ja,  Princa od Vranja, na premijeru su došli i talentovani tiktokeri među kojima su bili Nikola Nikolić, poznatiji kao Johnny Ponny, njegov nezaboravni deo ekipe - Ančićka i Fitness Bliznakinje koje svojim smehom i kreativnošću osvajaju internet, naša omiljena food blogerka Smušena Palmica, dok su influenseri bili prisutni u velikom broju, unoseći dozu glamura i stila u premijeru.

Naravno, ne možemo zaboraviti ni jednog od najpoznatijih jutjubera – Yasserstaina, čije je pojavljivanje na premijeri dodatno je podiglo uzbuđenje i očekivanja.

Sam događaj je izazvao veliko interesovanje da se tražila karta više.

Počevši od 14. juna, fanovi će imati priliku da iskuse "Fleš" avanturu u premium IMAX i 4DX i MX4D formatima, pružajući im spektakularan pogled na film koje će mnoge oduševiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    14. jun 2023 | 20:39

    "besprekorni specijalni efekti" - И?... Још нешто?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA