≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom Kruz 15 minuta hvalio "Fleša", Stiven King tvrdi da je film nešto posebno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velikani Holivuda su imali reči hvali za blokbaster

  • 1
Tom Kruz Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Reditelj "Fleša" Endi Muskijeti i producentkinja Barbara Muskijeti potvrdili su da ih je Tom Kruz zvao da pohvale najnoviji film o superherojima DC-ja.

Govoreći za Total Film Magazine, Endi Muschietti je rekao da su Tomu Kruzu i Stivenu Kingu poslate prve kopije filma i da su obojica pohvalili film. King je u maju javno pohvalio film, napisavši na Tviteru: "Po pravilu, ne marim mnogo za filmove o superherojima, ali ovaj je poseban. To je iskreno, smešno i bode oči. Dopalo mi se."

Zatim su se pojavili izveštaji da je Tom Kruz takođe dobio priliku da ranije pogleda film i da je na sličan način uživao u blokbasteru. Na pitanje da li su očekivanja fanova i uzbuđenje oko filma izvršili pritisak na filmske stvaraoce, Endi je odgovorio Total Filmu: "Ako ništa drugo, (imali smo) više samopouzdanja u ono što smo uradili, jer je film bio završen do tog trenutka (Kruz i King) su to videli, tako da je to bilo povećanje samopouzdanja."

Barbara je dodala: "U slučaju Toma Kruza, zvao nas je, pričao 15 minuta, hvaleći Endija, hvaleći film, i osećam se veoma dobro jer zaista radimo veoma naporno da napravimo ove filmove.”

U filmu "Fleš" igraju Ezra Miler kao Bari Alen/Fleš, Majkl Kiton kao Brus Vejn/Betmen, Ben Aflek takođe kao Brus Vejn/Betmen i Saša Kal kao Supergirl, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA