Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljen trejler za film o grupi Wham!: Poznato je kada stiže na Netfliks

Vreme čitanja: oko 1 min.

Film "Wham!" sadrži arhivske snimke iz istorije dua i nikada ranije viđene intervjue sa Džordžom Majklom, Endruom Ridžlijem i drugima

  • 2
George Michael, Andrew Ridgeley Foto: Profimeida/Phil Loftus/Capital pictures

Netfliks je predstavio novi trejler za "Wham!", predstojeći dugometražni dokumentarni film o istoimenom pop duu iz osamdesetih.

Dokumentarac, koji bi trebalo da bude objavljen na navedenom striming servisu (Netfliksu,prim.aut) širom sveta 5. jula, bavi se istorijom Džordža Majkla i Endrua Ridžlija i njihovog vremena provedenom u grupi Wham!, od trenutka kada su se prvi put upoznali kao tinejdžeri, do njihovog vrhunca slave. Iza kulisa možete da pogledate uspone i padove benda tokom vrhunca njihove slave, istovremeno odajući počast životu i karijeri Džordža Majkla.

Film "Wham!" sadrži arhivske snimke iz istorije dua i nikada ranije viđene intervjue sa Džordžom Majklom, Endruom Ridžlijem i drugima, piše NME.

Wham! je imao kratku, ali uspešnu karijeru, koja je trajala od 1981. do njihovog raspuštanja 1986. Tokom pet godina, poznati sastav je izbacio dva studijska albuma – "Fantastic" iz 1983. i "Make It Big" iz 1984. – kao i dve varijacije poslednjeg trećeg albuma. Taj treći album je u Severnoj Americi i Japanu nosio naziv "Music from the Edge of Heaven". Na drugim teritorijama objavljen je album pod nazivom "The Final".

Wham! su najpoznatiji po svojim hitovima "Wake Me Up Before You Go-Go" i "Last Christmas".

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA