Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom Kruz objasnio zašto je prvo snimio najopasniju scenu nove "Nemoguće misije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U sceni, Kruz, vozi motocikl sa litice pre nego što aktivira padobran koji ga bezbedno spušta na tlo dok se motor pada u ambis

  • 1

Tom Kruz je pričao o tome zašto su on i reditelj ostvarenja "Nemoguća Misija: Odmazda - prvi deo", Kristofer Mekvori, prvo snimili najopasniju sekvencu filma.

U sceni, Kruz, vozi motocikl sa litice pre nego što aktivira padobran koji ga bezbedno spušta na tlo dok se motor pada u ambis.

Tom je objasnio za Entertainment Tonight da je razlog za snimanje opasne scene prvo bio da se osigura da, ako bude povređen, neće odustati filma od 200 miliona dolara.

"Pa znamo ili ćemo nastaviti sa filmom ili nećemo - da znamo prvi dan! Da znamo prvog dana, šta će se dogoditi: Da li svi nastavljamo ili je to velika promena?", rekao je Kruz, koji igra Itana Hunta u franšizi akcionih filmova.

Kruz je inače ranije povredio skočni zglob, što je uticalo na snimanje filma.

Tom navodi da je bio intenzivno fokusiran na sekvencu koja uključuje motocikl, koja zahteva najveću fizičku preciznost.

"Trenirao sam i bio sam spreman. Morate biti oštri kao žilet kada radite tako nešto.Bilo je veoma važno dok smo pripremali film da je to zapravo prva stvar. Ne želim da odustanem od toga i da idem da snimam druge stvari i da mislim negde drugde", rekao je Kruz, prenosi Daily Mail.

Podsetimo se te neverovatne scene koje je izveo Tom Kruz:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA