≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sloboda Mićalović otkrila u kakvom je odnosu sa Monikom Beluči i zašto neće profesionalno da se bavi pevanjem

Vreme čitanja: oko 3 min.

Glumica je otkrila i koji koncert najviše pamti

  • 1
Monica Bellucci , Monika Belući, Sloboda Mićalovič Foto: Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sloboda Mićalović je u društvu sestara Dragane i Mirjane bila na koncertu Jasmin Levi na Belgrade River Fest. Pred nastup je popričala sa novinarskim ekipama.

Glumica je na početku navela da voli da sluša Jasmin Levi i da je, na neki način, zaslužna što je muzička zvezda nastupila u Beogradu.

"Mogu da kažem da postoji jedna anegdota, gde smo Biljana (Biljana Čigoja, organizatorka Belgrade River Festa, prim.aut) i ja bile na odmoru, na jednoj lepoj destinaciji, i ja sam konstantno puštala Jasmin Levi, gde je ona rekla "šta, ko je to?" I, na kraju, ovo je proizvod. Ona je isto oduševljena njenim vokalom, izvedbom... Nije prošlo ni godinu dana, a ona ju je već dovela u Beograd", rekla je Sloboda Mićalović.

Glumica, koja inače sjajno peva, rekla je da pevanje prepušta pevačima.

"Ja pevam samo kada su prijatelji tu, nisam tako slobodna kao na sceni kada glumim, jer je ipak to moj posao, a sve ovo ostalo, ne osećam se dobro. Više volim da sam sa ove strane. Neko svako radi svoj posao. Ja da glumim, one da pevaju", rekla je Sloboda i navela zašto neće profesionalno da se bavi pevanjem.

Video: Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović zajedno otpevali Jorgovane: Ovo mnogo lepo zvuči

"Dosta sam dobijala i ne znam ko bi morao da mi ponudi... Stvarno mislim da ima dosta boljih pevača od mene i da nema potrebe da im ja zauzimam prostor. Stvarno, to nije nikakva lažna skromnost. Ja dobro pevam za glumicu, ali ne i za pevačicu", rekla je glumica i dodaje:

"Zato što to nije moj teren. Da sam htela da budem pevačica, onda bih se verovatno dobro osećala. Ovako, ja kada sam na sceni, za to sam se školovala, usavršavala, radila na tome 20 godina i tu se osećam dobro, tu sam se pronašla. Mogu ja da otpevam, ali me ne čini ni 20 odsto srećnom kao što me čini kada izađem na pozorišnu scenu ili ispred kamera", rekla je Sloboda.

Ona je otkrila i koji koncert najviše pamti.

"Muzika je zato najsavršenija. Muzika dopire do svakog ponaosob, ima neki univerzalni jezik, tu neku emociju koju ti izvođač prenese. Najfascinantnije što sam do sada videla je upravo u Banjaluci, kada je Mariza nastupala, portugalski ne znam ni reč. Ja sam uhvatila sebe i gomilu ljudi kako plačemo. Meni je to bio najbolji performans koji sam videla u životu svom, u smislu emocija, glasa, nastupa... Neverovatna je. Zasluženo je na tom mesto na kojem je", rekla je glumica.

Španski jezik, kako je navela, ne govori, ali ga razume.

"Jako volim Španiju i sada sam baš bila tamo, imala sam premijeru predstave koji smo radili sa Nacionalnim teatrom iz Barselone. Volim Španiju i pomalo znam, ne mogu da kažem da govorim, ali da razumem, da. Moja Gaga, ona upravo zbog španskih serija stvarno razume (španski, prim.aut)", rekla je glumica.

Video: Kakav glas i emocija! Sloboda Mićalović na proslavi zapevala Ciganine ti što sviraš

Sloboda Mićalović je otkrila i koju muziku voli.

"Evo, ovakvo nešto, kao što Jasmin peva. Volim džez, klasiku. Volim i neki dobar pop, ali volim i sevdalinke. Ovo je nekako usko šta sam vam rekla da slušam kod kuće. Nouvell Vague i tako. Mogu i da slušam elektronsku muziku. Ne mogu da kažem da mi Bog zna prija, ali mirnije note, dobar vokal... Fado volim da slušam", rekla je glumica.

Ona ističe da je u kontaktu sa Monikom Beluči, s kojim je glumila u filmu "Na mlečnom putu" Emira Kusturice.

"Jesam. Da ne dosadim više ljudima, ali stvarno jesam i stvarno mogu sada da kažem da jesmo prijateljice", rekla je Sloboda.

Kako je navela, radi na nešto velikom

"Spremam nešto drugo, nešto veliko ovde u Srbiji. Nažalost, ne mogu da vam pričam, jer sam pod ugovorom, ali biće jako lepo i veliko", rekla je Sloboda Mićalović.

(Telegraf.rs)

Video: Jasmin Levi nastupila na Belgrade River Festu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA