≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim Katral otkrila zašto je prihvatila da glumi u jednoj sceni serije "And Just Like That..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao i to da li će još igrati u seriji

  • 0
Kim Cattrall Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Kim Katral, kao što je poznato, ima kratku ulogu u vidu lika Samante Džons u jednoj epizodi druge sezone serije "And Just Like That...", ali, što se tiče daljeg učestovanja u tom projektu, to će biti to za nju.

Glumica je intervju za "Today" prokomentarisala samo učešće u seriji.

"Osećala sam se kao da zaronim prst u prošlost i da provedem divno popodne. To je sve dokle ću ići... Mislim da se nikada neću oprostiti od Samante“, rekla je Kim Katral i dodala:

"Ona je poput mnogih drugih likova koje sam radila tokom godina. Postajem veoma emotivno vezana i zaštitnički nastrojena prema svojim likovima. Ona mi je toliko toga dala i veoma sam je zahvalna", navela je glumica.

Gostujući u emisiji "The View", Kim je otkrila kako je izgledala snimanje te njene scene u seriji "And Just Like That..."

"Vratila sam se krajem avgusta samo zbog te manje uloge koja je bila zabavna...počeli smo u podne, a ja sam završila oko četiri sata popodne“, otkrila je ona, prenosi The Hollywood Life.

Kim je takođe prihvatila jedan od uslova za povratak: da joriginalni kostimograf serije iz devedesetih, legendarna Pet Fild, stilizuje Samantu za scenu.

"Jedna od stvari koje sam želeo bila je da uvek imam stil Pet Fild… ona me je stilizovala! Išli smo u kupovinu kod Bergdorfa. Imamo sjajnu je*enu odeću“, takođe je zadirkivala.

Pet je i sama postala slavna nakon uspeha originalne serije - "Seks i grad", koji je trajala od 1998. do 2004. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA