Vreme čitanja: oko 1 min.

Supermodeli Naomi, Sindi, Linda i Kristi otkrivaju šta se događalo iza modne piste u seriji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljeni je i kratak tizer za seriju "The Supermodels"

  • 0
Otvaranje 76 Kanski filmski festival Kan film festival Foto: Tanjug/AP

Dokumentarna serija "The Supermodels" stiže ove jeseni, tačnije 20. oktobra na platformi Apple TV+. Objavljeni je i kratak tizer.

Kako se navodi, u dokumentarcu će govoriti Naomi Kempbel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Tarlington. Serija vodi gledaoce iza kamere i modne piste, pri čemu se otkriva kako su ove tri dame dominirale svetskim pistama, piše Index.hr.

"The Supermodels putuje u osamdesete godine prošlog veka, kada su se četiri žene iz različitih krajeva sveta ujedinile u Njujorku. Iako su snažne zasebno, uspeh koji su postigle udruživanjem nadilazio je samu industriju. Njihov je prestiž bio toliko neverovatan da uspele nadmašiti brendove koje su predstavljale, postale su jednako uspešne kao i dizajneri koji su ih odevali.

Danas, četiri supermodela ostaju na prvoj crti kulture kroz aktivizam, filantropiju i poslovnu snagu. Dok se modna industrija nastavlja redefinisati, kao i uloga žena unutar nje, priča o Naomi, Sindi, Lindi i Kristi ostaje jedna od najinspirativnijih priča o moći", navodi se u opisu serije, piše Harpers Bazaar.

Pogledajte tizer:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA