Vreme čitanja: oko 1 min.

Ber Grils iznenadio Benedikta Kamberbača i rasplakao ga, glumac: "Tako sam dirnut"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamberbač je bio jedna od poslednjih zvezda koja se pridružila poznatom istraživaču, ovog puta na ekskurziji oko ostrva Skaj.

  • 0
Benedict Cumberbatch, Benedikt Kamberbač Foto: Tanjug/AP/Joel C Ryan/Invision

Benedikt Kamberbač je snimljen kako plače u epizodi Ber Grilsove serije o veštinama preživljavanja "Running Wild" kada je emiter odao počast njegovom pokojnom dedi.

Kamberbač je bio jedna od poslednjih zvezda koja se pridružila poznatom istraživaču, ovog puta na ekskurziji oko ostrva Skaj.

Glumac, čiji je deda Henri Karlton Kamberbač bio oficir podmornice tokom Prvog i Drugog svetskog rata, postao je emotivan kada ga je Grils iznenadio na kraju epizode.

Kamberbač je tokom putovanja mogao da vidi i da se popne na brod sličan onom kojim bi njegov deda upravljao tokom ratova.

"Moj deda se poprilično igrao u mojim mislima u poslednjih nekoliko dana i osećao sam se kao veoma neposrednu vezu sa njim i da vidim da je to bio samo, "O moj Bože, šok trenutak",", rekao je Kamberbač.

Benedikt je snimljen kako u suzama govori: "Tako sam dirnut time" dok se par približavao podmornici iz većeg čamca.

Dodatno iznenađenje bilo je to što je Kamberbaču dozvoljeno da uđe u brod sa Grilsom – nešto što je vrlo retko dozvoljeno civilima.

Deda 46-godišnjeg glumca povukao se iz Kraljevske mornarice 1945. i umro je u 65. godini u januaru 1966. godine.

Snažan trenutak sirovih emocija za Benedikta Kamberbatča dok smo završavali naše "Running Wild" putovanje... Benediktov deda je komandovao podmornicom u Drugom svetskom ratu i osećao sam se ponosno što sam mogao da uključim Kraljevsku mornaricu da nam pomognu da završimo avanturu... Hvala vam mnogo!…", napisao je Ber Grils na Instagramu, prenosi NME.

Pogledajte snimak:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bear Grylls OBE (@beargrylls)

(Telegraf.rs)

Video: Snimanje emisije sa Ber Grilsom: Ovako je izgledalo spuštanje ekipe iz helikoptera MUP-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA