Vreme čitanja: oko 1 min.

Keri i Ejdan ponovo zajedno, ali su fanovi pobesneli zbog toga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Burno su fanovi reagovali na novu epizodu serije "And Just Like That..."

  • 0

U sedmoj epizodi druge sezone "And Just Like That..." mogli smo da vidimo kako se Keri Bredšo spojila sa bivšim verenikom Ejdanom Šoom. Njih dvoje su imali romantični sastanak na Dan zaljubljenih, naravno, ponovo je nešto "kvrcnulo" između njih. Ipak, fanovi su kritikovali odluku da se par opet spoji.

Još uvek potresena od smrti svoje istinske ljubavi, Zverke (Kris Not) koga je za pamćenje izabrala umesto Ejdana (Džon Korbet), usamljena Keri (Sara Džesika Parker) posegnula je za dizajnerom nameštaja - sada razvedenom i živi u Virdžiniji.

Nakon što je u prošlonedeljnoj epizodi poslala imejl pod naslovom "Hej, stranče", Keri je tokom ručka sa Šarlot (Kristin Dejvis) i Mirandom (Sintija Nikson) otkrila da će Ejdan biti u Njujorku na sastanku i da ju je zamolila za večeru na Dan zaljubljenih.

Do susreta Keri i Ejdana je došlo, ali se to fanovima nikako nije dopalo.

"Keri želi samo Ejdana jer je Zverka mrtav i nadam se da Ejdan to shvata", ""And Just Like That..." je napravila sprdnju sa "Seks i gradom", "Ne zaboravite da je Keri imala aferu sa Zverkom iza Ejdanovih leđa jer je Zverka bio ljubav njenog života, a ne Ejdan. Ipak, sada, pošto je Zverka mrtav, odjednom su ponovo zajedno. Ko piše ovo s*anje?", bili su neki od komentara, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA