Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta mislite o ovoj ekipi? Glumci koji su mogli da zamene originalnu postavku "Prijatelja"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neki su odbili uloge, neki su samo bili na audiciji

  • 1
Serija Prijatelji Friends Jennifer Aniston Courteney Cox Lisa Kudrow Matt LeBlanc Matthew Perry David Schwimmer Foto: Profimedia/Alamy/LANDMARK MEDIA

"Prijatelji" su za mnoge širom sveta omiljena serija. Za neke čak i najbolja svih vremena. Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer su sjajno odigrali svoje likove, a da li ste znali da je vrlo lako moglo da se desi da su likove Rejčel, Monike, Fibi, Džoija, Čendlera i Rosa igraju drugi glumci.

Evo i koji.

Kortni Koks je mogla da igra Rejčel

Ovu iznenađujuću činjenicu verovatno znaju najveći fanovi. Kreatori "Prijatelja" su prvobitno ponudili Koksovoj ulogu Rejčel, Monikine suprotnosti. Na sreću, Kortni je odlučila da se prijavi na audiciju za ulogu Rosove sestre i uspela je da promeni mišljenje kreatora, izrodivši jednog od najupečatljivijih likova u televizijskom svetu.

Erik Mekormak, Vil iz serije "Vil i Grejs", je konkurisao da igra Rosa

Pre nego što je uloga ekscentričnog paleontologa pripala Dejvidu Švimeru, Erik Mekorkam bio je na audiciji za ulogu Rosa. Iako Mekormak nije dobio priliku da igra Monikinog brata, postigao je uspeh kao Vill Truman u sitkomu "Vil i Grejs".

Komičarka Keti Grifin je mogla da igra Fibi

Komičarka Keti Grifin postala je slavna u ostvarenju "The Groundlings", započevši svoju karijeru u stand-up komediji i improvizaciji. Međutim, malo ljudi zna da je pre svoje dugogodišnje karijere bila na audiciji za ulogu Fibi Bufe u seriji "Prijatelji", ali je uloga na kraju pripala Lizi Kudrou.

Vins Von je konkurisao za ulogu Džoija

Devedesetih godina prošlog veka, glumac u usponu Vins Von bio je na audiciji za ulogu Džoija Tribijanija, ali je uloga pripala Metu LeBlanku. Ipak, dve godine nakon objavljivanja sitkoma, Vonova karijera je krenula sa ostvarenjem "Swingers" iz 1996. godine.

Čendlera je mogao da igra Džon Favro

Džon Favro, koji je igrom slučaja bio kolega Vinsu Vonu u ostvarenju "Swingers", mogao je biti i u franšizi "Prijatelji". Favrou je ponuđena uloga Čendlera Binga, ali je na kraju odbio da bi imao vremena za druge projekte. Iako nije prihvatio ulogu Čendlera, kasnije se pojavio u "Prijateljima" kao Pit Beker, dečko Monike Geler.

Nensi MekKeon je konkurisala za ulogu Monike 

Kada su počele audicije za Prijatelje, Nensi MekKeon je već bila poznata po ulozi Džo Polniaček u tada popularnom sitkomu "The Facts of Life". Bila je na audiciji za ulogu Monike Geler i smatrana je za favorita da je dobije, ali je na kraju izgubila od Kortni Koks.

Tea Leoni je mogla da glumi Rejčel

Producenti "Prijatelja" razmatrali su da angažuju Teu Leoni za ulogu Rejčel Grin. Međutim, glumica je odbila ponudu i odlučila da glumi u drugoj seriji pod nazivom "Gola istina", koja nažalost nije dobro prošla i prekinuta je nakon treće sezone.

Ipak, Tea Leoni je već bila poznato ime u Holivudu, a da nije bila deo "Prijatelja", jer je glumila u poznatim filmovima kao što su "Deep Impact", "Bad Boys" i drugim.

(Telegraf.rs/izvor: startefacts.com/Sarah Flores)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    12. avgust 2023 | 01:28

    NE! Jedna jedina, nezamenjiva ekipa uvek I zauvek...Prijatelji - najbolja serija na svetu...prikazuje prave vrednosti..nema niceg pokvarenog, vulgarnog I zlonamernog...gledam je svaki put kada se prikazuje...I uvek se smejem kao da gledam prvi put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA