Vreme čitanja: oko 2 min.

Pol Meskal otkrio da li je kontaktirao Rasela Kroua za ulogu u "Gladijatoru 2"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac je otkrio da se jednog glumca plašio tokom prvog dana snimanja

  • 0
Paul Mescal, Rasel Krou iz Gladijatora Foto-kolaž: The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia, Tanjug/AP

Pol Meskal je rekao u intervjuu za Esquire UK (urađenom pre štrajka SAG-AFTRA) da nije stupio u kontakt sa Raselom Krouom u vezi sa "Gladijatorom 2" Ridlija Skota.

Meskal igra glavnu ulogu predstojećem nastavku istorijskog epa iz 2000. godine, koji je Krouu osvojio Oskara za najboljeg glumca. Krouov lik, Maksimus, umire na kraju "Gladijatora". Nastavak počinje godinama kasnije, a u glavnoj ulozi Meskal je Lucijus, nećak Komodusa (kojeg igra Hoakin Finiks u "Gladijatoru").

"Ne znam o čemu bismo razgovarali. „Na primer, voleo bih da čujem njegove priče sa snimanja, ali lik je, kao, potpuno odvojen“, rekao je Meskal i navodi da nije pričao sa Krouom.

Čini se da Rasel nije ni očekivao da će ga Meskal kontaktirati. Krou je više puta rekao da ni Skot ni bilo ko umešan u "Gladijator 2" nije došao do njega pošto nastavak nema nikakve veze sa likom koji je igrao u originalu iz 2000. godine. Na Filmskom festivalu u Karlovim Varima u julu, Rasel je čak pozvao novinare da prestanu da ga pitaju o nastavku "Gladijatora".

"Trebalo bi da me jeb*eno plaćaju za količinu pitanja koja mi postavljaju o filmu u kojem čak i nisam. To nema nikakve veze sa mnom. U tom svetu sam mrtav. Šest stopa ispod. Ali priznajem da imam određenu dozu ljubomore, jer me podseća na vreme kada sam bio mlađi i šta je to značilo za mene, u mom životu"., rekao je Krou i nastavio:

"Ne znam ništa o glumačkoj ekipi, ne znam ništa o zapletu. Ja sam mrtav! Ali znam da ako je Ridli odlučio da uradi drugi deo priče, više od 20 godina kasnije, mora da je imao jake razloge. Ne mogu da zamislim da je ovaj film nešto drugo osim spektakularnog", naveo je glumac.

Uz Pola Meskala u "Gladijatoru 2" glume Denzel Vašington, Koni Nilsen, Derek Džejkobi, Džimon Honsu, Džozef Kvin, Fred Hečinger i Pedro Paskal. Poslednji navedeni glumac (Pedro Paskal) učinio je Meskala prilično nervoznim prvog dana njihovog zajedničkog snimanja.

"Previše sam se plašio da odem do njega. Prišao je i izgledao je tako iskren; Zaista se radujem druženju sa njim“, rekao je Meskal o Paskalu.

"Gladijator 2" bi trebalo u bioskope 22. novembra 2024, piše Variety.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA