Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija "Idol" ne dobija drugu sezonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Posle dugog razmišljanja i razmatranja, HBO, kao i kreatori i producenti odlučili su da ne idu dalje sa drugom sezonom. Zahvalni smo kreatorima, glumcima i ekipi na njihovom neverovatnom radu", rekao je portparol HBO-a

  • 1
The Idol Printskrin: Youtube/HBO

Serija "Idol" ("The Idol"), koja izazvala mnoge kontroverze, otkazana je posle jedne sezone. Vest su potvrdili sa mreže HBO, gde se i emitovalo ovo ostvarenje, piše Variety.

""Idol“ je bio jedan od najprovokativnijih originalnih programa HBO-a i zadovoljni smo snažnim odzivom publike. Posle dugog razmišljanja i razmatranja, HBO, kao i kreatori i producenti odlučili su da ne idu dalje sa drugom sezonom. Zahvalni smo kreatorima, glumcima i ekipi na njihovom neverovatnom radu", rekao je portparol HBO-a.

Prva sezona je završena — nakon samo pet epizoda, skraćenih od prvobitno planiranih šest epizoda - 2. jula. Odluka o otkazivanju serije doneta je nedavno nakon nedostatka jasnoće za gledaoce i članove glumačke ekipe o tome da li serija ima potencijal da se nastavi.

U glavnim ulogama u ovom ostvarenju igrali su Abel Tesfaje, poznatiji kao The Weeknd, i Lili Rouz Dep.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    30. avgust 2023 | 10:21

    Prikazali su stanje u šobiznisu previše realno i to je problem. Publika voli da se stvari ulepšaju i zašećere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA