Vreme čitanja: oko 2 min.

Kevin Kostner govorio o odlasku iz serije "Yellowstone", preti da će tužiti producente

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac smatra da mu se duguje novac

  • 0
Kevin Costner, First look at upcoming new episode of the TV show "Yellowstone" Foto: Paramount / Planet / Profimedia

Kevin Kostner preti da će tužiti producente serije "Yellowstone" zbog novca za koji veruje da mu još duguje. Glumac je u petak prvi put javno progovorio o svom sukobu sa ljudima iz ovog ostvarenja, dok je bio na tribini u sudnici u Santa Barbari, piše Variety.

Kostner je razgovarao o seriji "Yellowstone" tokom saslušanja o izdržavanju dece, u sklopu njegovog brakorazvodnog postupka od supruge Kristin Baumgartner. Kako su opisali magazin People i drugi mediji koji su prisustvovali saslušanjima, Kostner - čiji je predstojeći odlazak iz serije "Yellowstone" ranije objavljen u februaru - izrazio je frustraciju što nije mogao da nastavi sa serijom.

U to vreme je sugerisano da bi Kostner potencijalno napustio seriju (u kojoj je igrao Džona Datona od kada je pokrenuta 2018. godine) zbog njegovog rasporeda snimanja, pri čemu će Kevin biti dostupan sve manje dana kako je serija napredovala. Ali u petak, Kostner je primetio da je "promenio" svoj raspored za snimanje prvog dela 5. sezone "Yellowstone", primoravajući ga da se fokusira na svoju sopstvenu četvorodelnu filmsku franšizu koja počinje "Horizont: Američka saga".

Ali bez scenarija napisanih za drugi deo 5. sezone, a klauzula "plati ili igraj" značila je da je Kostner i dalje trebalo da dobije 12 miliona dolara za tu drugu polovinu 5. sezone (baš kao što je trebalo da dobije za prvu polovinu). Prema časopisu People, kada su Kostnera pitali da li će dobiti platu za drugu polovinu 5. sezone, rekao je: "Verovatno ću ići na sud zbog toga". On je rekao da je podela u 5. sezoni to dovela do njegovog odlaska, nazivajući to "dugim, teško vođenim pregovorima".

Yellowstone Foto: Paramount

Što se tiče pitanja da li bi se vratio u 6. sezonu, Kostner je dodao: "Rečeno mi je da je malo razočaravajuće što je (to) serija broj 1 na TV-u, a ja ne učestvujem", navodi People.

"Nisam mogao više da im pomognem. Pokušali smo da pregovaramo, nudili su mi manje novca nego prethodnih sezona, bilo je problema sa kreativcima", rekao je on.

Variety je kontaktirao MTV Entertainment Studios kao i Kostnerove advokate, ali su svi ili odbili komentar ili nisu odgovorili na zahteve za komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA