Vreme čitanja: oko 2 min.

Gledanost horor spektakla "Opatica iz pakla II" nastavlja da obara rekorde u svakom pogledu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Horor spektakl studija Warner Bros. i New Line Cinema u distribuciji Blitz Filma

  • 1
Opatica iz pakla II Foto: Promo

Najnoviji film iz univerzuma "Prizivanja Zla", u distribuciji Blitz Filma gledanošću i dalje obara rekorde u našim bioskopima i već drugi vikend vlada prvim mestom domaćeg box office-a.

Beograd, 18. septembar – Nakon senzacionalnog uspeha prvog filma, franšiza studija Warner Bros. I New Line Cinema, vratila se u velikom stilu a njen uspeh ne jenjava.

Jeziva "Opatica iz Pakla 2", na današnji dan dostigla cifru od čak 57 100 sa zaradom od 31.901.696 RSD, što takođe govori i to da je stekla više fanova od prvog dela "Opatica iz Pakla".

Podsetimo se da ju je nakon prvog vikenda pogledalo je čak 27.454 gledalaca Srbiji, čime je ovladala prvim mestom domaćeg box office-a i sa zaradom od 14.513.375 RSD, oborila rekorde najjačim otvaranjem horor žanra svih vremena ali i najjačim otvaranje franšize 'Prizivanje Zla' u Srbiji!

Uspeh ovog filma, samo je potvrda da su obožavatelji franšize "Prizivanje Zla", dugo, željno i u još većem broju iščekivali Opaticu iz pakla, koja i daje neumoljivo nastavlja plašiti gledaoce bioskopa širom sveta.

"Opatica iz pakla II" nastavlja priču gde je prvi deo stao, otkrivajući mračno, neispričano poreklo zlog demona Valaka. Priča prati dve mlade opatice koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek.

Film je postigao ovako impozantan uspeh velikim delom i zbog dobro planirane i osmišljene inovativne marketinške kampanje u kojoj su kostimirane "opatice" plašile gledaoce tokom vikenda u bioskopskim dvoranama. Aktivacije su već od prvog, pretpremijernog dana prikazivanja postale viralne, posebno na društvenoj mreži Tik Tok – prvenstveno zbog mlade publike koju su takve neuobičajene aktivacije posebno oduševile.

Gledaoci se pažljivo kreću hodnicima bioskopa, jer znaju da Opatica vreba iza ugla!

Film je režirao Majkl Čaves, reditelj horor hitova 'Prokletstvo ožalošćene žene' i ‘Prizivanja zla 3: Đavo me je naterao‘ dok su za scenrio zaslužni Akela Kuper, Ijan Goldberg i Ričard Naing.

Franšiza 'Prizivanje Zla' je serijal horora sa najvećom zaradom u istoriji. Globalno, četiri filma su zaradila više od 300 miliona dolara svaki ('Opatica', 366 miliona dolara; 'Prizivanje 2', 322 miliona dolara; 'Prizivanje', 320 miliona dolara; 'Anabel: Početak, ' 307 miliona dolara).

'Opatica' je film sa najvećom zaradom u franšizi, sa više od 366 miliona dolara u svetu.

Preostaje samo videti koliko će tek daleko stići nastavak 'Opatica iz pakla II' koja je veoma uspešno započela distribuciju.

Film možete pogledati u bioskopima u IMAX, 4DX i MX4D formatu. Ulaznice možete nabaviti putem web stranice ili na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA