≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majkl Kejn sugeriše da bi njegov novi film mogao biti poslednji: "Sada sam nekako u penziji"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac igra glavnu ulogu u filmu "The Great Escaper"

  • 0
Majkl Kejn Printskrin: Youtube/The Graham Norton Show

Majkl Kejn je nagovestio da bi njegov nadolazeći film "The Great Escaper" mogao biti njegov poslednji.

Ovaj 90-godišnji glumac glumi u dramskom filmu zajedno sa Glendom Džekson, koja je umrla u 87. junu 2023. godine, devet meseci nakon što je završila snimanje.

U režiji Olivera Parkera, film je zasnovan na istinitoj priči o britanskom veteranu Drugog svetskog rata koji beži iz svog staračkog doma da bi prisustvovao proslavi 70. godišnjice Dana D u Francuskoj, piše NME.

U razgovoru za The Telegraph, koji je opisao "The Great Escaper" kao verovatno svoj poslednji film, Kejn je rekao: "Bio sam tako srećan što sam to uradio. Baš mi se dopao lik Bernija. Mislio sam da je neverovatan, a tako je lepo napisano. Sa COVID-om i svim tim, nisam snimao tri godine i mislio sam da sam završio. I odjednom sam to uradio - i tako sam se divno proveo."

Majkl Kejn Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer/Invision

Govoreći o snimanju projekta, Kejn je objasnio kako je to bila fizički izazovna uloga. "Dali su mi veoma dobar štap za hodanje. I mogao sam da radim scene kojima je to bilo potrebno. Samo bih ih uradio jednom, a onda bih pao. Ali samo jedan pokušaj, i to je to. Zaboravi."

Kasnije u intervjuu, Kejn je primetio kako je na neki način u penziji, dodajući: "Sada imam prokletih 90 godina i ne mogu da hodam kako treba i sve to. Sada sam nekako u penziji."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA