Vreme čitanja: oko 1 min.

Kventin Tarantino okupio ekipu iz "Petparačkih priča" za svoj novi film

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno, u filmu igraju i Džon Travolta i Semjuel L. Džekson

  • 0
Kventin Quentin Tarantino Film Festival Nagrada za životno delo Rim Foto: Tanjug/AP/Gregorio Borgia

Džon Travolta je navodno dobio ulogu u sledećem filmu Kventina Tarantina, pridruživši se njegovom kolegi iz "Petparačkih priča" Semjuelu L. Džeksonu na listi glumaca o kojima se priča.

Prema holivudskom insajderu Džefu Snajderu, Travolta će imati ulogu u "Filmskom kritičaru". Rečeno je da je ceo film već snimljen, ali zbog štrajkova u Holivudu, zvanično saopštenje nije objavljeno.

Ranije se pričalo da je Džekson dobio ulogu u filmu. U intervjuu za Vulture iz jula, glumac je rekao da "nema komentar" na pitanje da li igra u novom filmu Kventina Trantina.

Ranije ove godine, izveštaji su tvrdili da je Tarantino takođe želeo da Brusu Vilisu da ulogu u projektu kako bi obeležio njegovo poslednje pojavljivanje u filmu, nakon što mu je postavljena dijagnoza frontotemporalne demencije.

Travolta, Džekson i Vilis su glumili u filmu "Petparačke priče" iz 1994. u režiji Tarantina. Džekson je od tada sarađivao sa Tarantinom na nekoliko projekata.

Ranije ovog meseca se pričalo da je Pol Volter Hauser dobio glavnu ulogu fiktivnog filmskog kritičara Džima Šeldona.

Govoreći za Deadline ranije ove godine o "Filmskom kritičaru", Tarantino je rekao da će projekat, smešten u južnoj Kaliforniji 1977. godine, biti zasnovan na kritičaru iz stvarnog života za porno magazin, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA