Vreme čitanja: oko 1 min.

Sinoćnju premijeru filma "Slagalica strave X" obeležili kostimirani fanovi koji su definitivno prešli igricu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čestitamo! Ukoliko čitate ovaj tekst, znači da ste preživeli premijeru novog nastavka horor franšize "Saw"

  • 1
Premijera filma SAW Foto: Promo/ Stefan Jovanović

SLAGALICA STRAVE X (Saw X), sinoć je u distribuciji Blitz Filma stigla u na velika platna a samo najhrabriji su je dočekali.

Sinoćnje sjajno otvaranje dugoočekivanog horora, obeležili su kostimirani fanovi i oduševljena publika koja je u stilu proslavila povratak Jigsaw-a.

Ni poznate ličnosti nisu ostale ravnodušne na scene koje je većina gledala kroz prste.

Verni fanovi filma: izvođač Filari, jutjuber Ćofi, tiktokerka Ančićka koja je poznata po snimanju horor sadržaja kao i mnogi drugi, usudili su se da zaigraju novu igru a svoje utiske i oduševljenje podelili su odmah na društvene mreže.

U novom nastavku horor franšize, ovog puta, susrećemo bolesnog i očajnog Džona Kramera koji, suočen sa neizbežnim, odlučuje krenuti na hrabro i eksperimentalno putovanje u Meksiko. Tamo se podvrgava rizičnom medicinskom postupku u nadi da će pronaći čudo koje će izlečiti njegovu tešku bolest. Ipak, umesto olakšanja, Džon otkriva da je cela operacija zamišljena kao podla prevara, usmerena na iskorišćavanje najugroženijih ljudi. Sa novim ciljem i dubokim osećajem nepravde, zloglasni serijski ubica, Džon Kramer, vraća se svom zanatu. Ovaj put, suočava se sa prevarantima na svoj prepoznatljiv način – kroz podmukle, bolne i lukave zamke koje će testirati granice ljudske izdržljivosti, kao i morala.

Kroz intrigantnu i jezivu priču, publika će biti u neizvesnosti do kraja, pokušavajući da razotkrije tajne koje leže duboko u srcu ove smrtonosne igre.

Bioskopi širom Srbije spremili su Horor večeri u kojima su posetioci uživali u filmu "Slagalica Strave X" ali i poklonima koji su dočekali najsrećnije!

Nemojte propustiti priliku da svedočite povratku jednog od najikoničnijih likova horor žanra. Ovo je igra u kojoj nema povratka, a samo najjači će preživeti.

Zato skupite hrabrosti i kupite svoje ulaznice sada na blagajnama bioskopa ili onlajn!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    30. septembar 2023 | 10:57

    Осим хорора (пзајмљеног из свакодневице Америке) и суперхероја (америчка митологија правде), шта они још умеју да сниме, а да су паре ВЕЛИКЕ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA