≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snima se prvi srpski postapokaliptični film: Glumi Žarko Laušević, scene podsećaju na "Pobesnelog Maksa"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred domaćom publikom će se pojaviti na jesen 2024. godine.

  • 6
Film "Volja sinovljeva" Foto: Nemanja Miščević

Ekipa prvog srpskog postapokaliptičnog filma "Volja sinovljeva" je ponovo na okupu i početkom ove nedelje, na obroncima Beograda, nastavlja snimanje ovog po svemu drugačijeg kinematografskog dela. Reditelj Nemanja Ćeranić nam donosi epsku avanturu inspirisanu srpkom tradicijom koja je smeštena u daleku budućnost posle nuklearne katastrofe.

U svetu bez reda i zakona vladaju haos i anarhija. Ekonomija se zasniva na robnoj razmeni, a najvrednija valuta je metak.

Autorski tim ove filmske priče, koja će se zasigurno izdvojiti kod publike, inspirisan je bio estetikom novoholivudskih i japanskih filmova sedemdesetih godina, koristeći motive iz srpske epske tradicije, a pred domaćom publikom će se pojaviti na jesen 2024. godine.

Glumačku podelu čine Žarko Laušević, Igor Benčina, Petar Benčina, Sergej Trifunović, Svetozar Cvetković, Marta Bjelica, Isidora Simjonović, Lidija Kordić, Jovo Maksić, Ivan Đorđević Džudi, Miodrag Radonjić, Milica Janevski, Zlatan Vidović, Anita Mančić, Anđela Jovanović i mnogi drugi.

Pred vama su slike sa snimanja, a neki kažu da scene podsećaju na čuvenu franšizu "Pobesneli Maks".

Reditelj i ko-kreator ovog originalnog filmskog ostvarenja je Nemanja Ćeranić, scenarista i kreator je Strahinja Madžarević, direktor fotografije je Igor Marović, kostimograf Ružica Bukvić, scenograf Damjan Paranosić.

Nastavak snimanja ovog ostvarenja pokrenuo je reditelj Miloš Avramović i producentska kuća „Režim“ zajedno sa Telekomom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    19. oktobar 2023 | 18:01

    Za takav svet smo mi Srbi najbolje pripremljeni posto vec zivimo u zemlji bez reda i zakona, tako da imamo najvise sansi za opstanak.

  • Taman

    19. oktobar 2023 | 13:27

    Za posle oslobođenja

  • Džontra

    19. oktobar 2023 | 14:55

    Ima serija,svaku veče u 19 i 30

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA