Vreme čitanja: oko 1 min.

"Slučaj Tesla" zvanično zatvara 19. Kids Fest

Vreme čitanja: oko 1 min.

KIDS FEST ugostiće reditelja Andreja Hadživasileva čijim se filmom "Slučaj Tesla" zvanično zatvara tradicionalni, devetnaesti po redu dečiji filmski festival

  • 0
Kids Fest Foto: Promo/ Kids Fest

Filmom "Slučaj Tesla" (The Tesla Case) u nedelju 22. oktobra zvanično se zatvara devetnaesti po redu dečiji filmski festival KIDS FEST.

Tog dana reditelj filma Slučaj Tesla Andrej Hadživasilev biće gost festivala kada će dočekati i pozdraviti publiku u bioskopu Cineplexx Galerija na projekciji filma od 12h i publiku na zvaničnom zatvaranja festivala u mts Dvorani u 18h. Film "Slučaj Tesla" inspirisan je čuvenim genijem Nikolom Teslom.

Priča prati ambicioznog mladog pronalazača Tonija koji radi na bežičnom električnom uređaju i čvrsto je uveren da njegovo otkriće može da reši globalnu energetsku krizu. Na svoje veliko razočarenje primoran je da ide na letnji kamp sa svojim drugarima iz razreda. Poziva i svog dragog prijatelja Raju koji rado prihvata predlog. Preživljavanje u prirodi ipak nije jedina prepreka koju će Toni morati da savlada.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA