≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte prvi trejler za film "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihailović i drugi

  • 1
Film "Nedelja" Printskrin: Youtube/Film Nedelja

Film "Nedelja", film o pevaču Džeju Ramadanovskom, uskoro stiže u bioskope. U međuvremenu je objavljen i prvi trejler.

Film "Nedelja" prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario.

lako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije.

Poznati Dorćolac Džej Ramadanovski oduvek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put.

"Nedelja" prikazuje njegov život i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih.

Ovo je film o prijateljstvu i uspehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike.Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihailović i drugi.

Scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    26. oktobar 2023 | 08:29

    Deluje vrlo dibro mozda cak i odlično a Husa ga je odradio profi i ako nije glimac.Svakako daleko realnije od "Tome"kojeg je bilo tesko za gledati sa Marićem u ulozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA