Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva srpska serija stiže na HBO: Poznato i kada počinje da se emituje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija "Deca zla" nastala su u produkciji Firefly produkcije, a glume Anica Dobra, Nikola Kojo, Radovan Vujović, Jovana Stojiljković i drugi.

  • 1
Serija "Deca zla" Printskrin: Youtube/Firefly Productions

Prva srpska serija koja će se emitovati na HBO-u je "Deca zla", koja je rađena prema knjizi Miodraga Majića. Kako je navedeno, emitovaće se od 2. novembra.

"Nova serija "Deca zla" stiže 2.11. na HBO Max. Adaptacija istoimenog romana Miodraga Majića prati potragu za ubojicom beogradskog političara i uvodi nas u priču punu zločina iz strasti, osvete, upozorenja i simbolike", navode iz HBO Adria.

Oglasio se i autor knjige Miodrag Majić, koji nije krio zadovoljstvo.

"Beskrajno srećan! Prva srpska serija koja će biti premijerno prikazana na HBO! Hvala vam!", napisao je Majić na društvenoj mreži X.

Serija "Deca zla" nastala su u produkciji Firefly produkcije, a glume Anica Dobra, Nikola Kojo, Radovan Vujović, Slaven Došlo, Jovana Stojiljković i drugi.

"Vizije, halucinacije i snovi proviđenja deo su ove priče i donose elemente fantazije u sirovi krimi triler koji se događa na ulicama Beograda. Sam grad sa skrivenim mestima koja pomažu junacima da uspeju u svojim namerama, postaje vrlo bitan i razvija atmosferu misterije u kojoj potraga za ubicom postaje metafora potrage za istinom. Rađeno po istoimenoj knjizi koja je postala besteler koji je doživeo petnaest izdanja", navodi se u opisu serije.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    1. novembar 2023 | 10:37

    Nemam HBO MAX. Hoce li se emitovati na jos nekom kanalu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA