≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odlična epizoda "Najslabije karike": Sjajna Sofija osvojila ogroman novac, pa rekla: "Slava Bogu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

U završnici je bila bolja od perfektnog Petra iz Šapca

  • 0
Najslabija karika Printskrin: Youtube/PRVA

Iza nas je još jedna sjajna epizoda kviza "Najslabije karike" na televiziji "Prva", a takmičarka Sofija Necin bila je na kraju najbolja i osvojila veliki novac. Čak 695,000 dinara.

Treba istaći i da su ostali takmičari bili sjajni. Odlična Sofija je u finalu igrala protiv fantastično Petra Brkovića, dizajnera iz Šapca. Bolje se snašla i osvojila navedeni novac.

"Sofija! 695.000 dinara", rekao je voditelj Nikola Kojo.

"Slava Bogu", rekla je srećna Sofija.

"Šta ćete sa tolikim parama? Egzotično putovanje ili neka potrošačka torba za jedno mesec dana?", pitao je Kojo.

"Sada moram baš da se zamislim. Pa ja sam više za putovanja i za uspomene, nego za potrošnju", rekla je Sofija.

Najslabija karika Sofija Nicin Printskrin: Youtube/PRVA

"Petre, moram reći da mi je drago kada pobedi dami, ali mi je žao kada jedan tako mlad i dobar takmičar izgubi. Bili ste fantastični", rekao je Kojo Petru.

Najslabija karika Petar Brković Printskrin: Youtube/PRVA

I Sofija i Petar su na kraju podelili utiske.

"Osećam se fenomenalno kao pobednik kviza. Jako sam se lepo osećala i u studiju i tokom snimanja i mislim da je ekipa bila stvarno fantastična. Posebno mi je drago što nisam videla svoje ime niti na jednom monitoru. Mislim da je Petar bio fantastičan, ako ne i najjači danas objektivno... Mlad je, fantastičan, ima ogromno znanje", rekla je Sofija.

"Sofija je sjajan takmičar. Bila je konstantno dobra kroz, tako da je pobeda zaslužena", rekao je Petar.

Da se žene mnogo ređe prijavljuju za učešće u kvizovima u odnosu na muškarce, poznata je ali ne i lepa statistika. Međutim, takmičarke kviza "Najslabija" karika rešene su da statistiku preokrenu u svoju korist! Nijedna od njih nije propustila priliku da pozove sve žene da se prijave i okušaju svoju sreću, a neke od njih su se znanjem i spretnošću izborile za mesto u finalnoj rundi, pa i pobedu.

Tako je bilo i sinoć, kada je takmičarka dobro poznata u kvizaškim krugovima, Sofija, postala peta pobednica ovog kviza od ponovnog početka emitovanja.

Osim toga što je pokazala zavidno znanje i smirenost u ključnim trenucima, zanimljivo je da se tokom celog trajanja kviza Sofijino ime nijednom nije našlo na ekranima ostalih takmičara. Činjenica da niko pd njenih saigrača ni u jednom trenutku nije glasao za Sofijino ispadanje, potrvđuje da je ona zaista bila najjača karika!

Ipak, Sofija nije bila jedina dama koja je sinoć privukla pažnju publike. Bila je tu i Višnja, ženka bišona koja je „rame uz rame“ sa Nikolom Kojom nastupila na samom početku epizode, pokazavši svoje umeće, ali i neodoljivu njuškicu u krupnom kadru.

Da li je ovaj simpatičan početak dodatno inspirisao Sofiju ili je sam kviz taličan ženskim takmičarima, ostaje da saznamo u narednim epizodama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Najslabija karika (@najslabija.karika)

Pogledajte i celu epizodu, ako ste je propustili:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA