Vreme čitanja: oko 1 min.

Snima se nastavak serije "Prison Break"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi, Eldžin Džejms piše nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja

  • 1
Augustus Prew. Wentworth Miller Ventvort Miler, Bekstvo iz zatvora Foto: Profimedia/Fox/Kobal/ Shutterstock Editorial

"Prison Break" ("Bekstvo iz zatvora") dobiće nastavak, jer platforma Hulu razvija novu seriju smeštenu u svet omiljene Foksove drame, potvrdio je Variety.

Kako se navodi, Eldžin Džejms piše nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja. Ne očekuje se da će u novom delu biti čuvenih likova, poput Majkla Skofilda (kojeg je igrao Ventvort Miler) i Linkolna Barouza (kojeg je glumio Dominik Pursel).

Džejms izvršni producent zajedno sa Don Olmsted, kreatorom "Bekstva iz zatvora" Polom Šeringom, Martijem Adelštajnom i Nilom Moricom.

Serija "Prison Break" ("Bekstvo iz zatvora") je trajala pet sezona na Foksu i iznedrilo je TV film "The Final Break" i niskobudžetni spin-off "Prison Break: Proof of Innocence", koji je bio dostupan isključivo na mobilnim telefonima.

Originalni "Prison Break" prati Linkolna Barouza, koji je osuđen na smrt zbog zločina koji nije počinio, i njegovog brata Majkla Skofilda, koji kuje plan da pomogne Linkolnu da pobegne iz zatvora. Serija je imala odličan rejting i dobila je Zlatni globus za najbolju dramsku televizijsku seriju za svoju početnu sezonu.

U seriji su takođe glumili Robin Tani, Piter Stomer, Amori Nolasko, Maršal Olman, Vejd Vilijams i Pol Adelštajn. Izvršni producenti su Adelštajn, Moric, Met Olmsted, Kevin Huks, Daun Parous i Bret Ratner.

Deadline je prvi objavio vest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA