Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovu scenu je tražio Metju Peri da se izbaci iz "Prijatelja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalje je otkrila Lisa Keš, koja je glumila u seriji

  • 0
Serija "Prijatelji" Printskrin: Youtube/Buggy

Seriju "Prijatelji" je krasila ljubav Monike Geler i Čendlera Binga, a Metju Peri (koji je glumi Čendlera) je želeo da odnos ova dva junaka ostane kakav pamtimo. Čak je u jednom trenutku intervenisao da se jedna scena izbaci kako bio očuvao ljubavni odnos Monike i Čendlera.

Glumica Lisa Keš, koja se pojavila u petoj sezoni "Prijatelja" kao stjuardesa koja sreće Rosa i Rejček u epizodi "The One in Vegas: Part 1.", je u intervjuu za TMZ navela da je trebalo da ima drugu ulogu. I to osobe s kojom bi Čendler prevario Moniku.

U toj epizodi Čendler i Monika su se posvađali, jer je Gelerova bila na ručku sa svojim bivšim dečkom Ričardom (Tom Selek).

"Bila sam gostujuća zvezda i bila sam jako uzbuđena. Scena je bila kako su se Čendler i Monika svađali u Vegasu oko ručka s Ričardom. U početku u našem scenariju Čendler odlazi u hotelsku sobu, naručuje poslugu u sobu i ja mu to donosim. Na kraju razgovaramo, smemo se i zbližimo se. Čendler na kraju vara Moniku s mojim likom", rekla je Lisa i dodaje:

"Uvežbavali smo to sve. Dan pre nego što smo snimali, rečeno mi je da je Peri otišao do scenarista i rekao da publika nikada ne bi oprostila Čendleru što je prevario Moniku. Verovatno je bio u pravu. To bi verovatno promijenilo tok serije i njegov karakter", navela je Kešova i dodala da se s Perijem bilo lako glumiti

"Osećala sam se ugodno. Bio je tako simpatičan i gostoljubiv. Učinio je sve da se osećam opušteno. Bilo mi je jako zabavno. Bilo je tako lako glumiti s njim", rekla je Lisa, prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA