Vreme čitanja: oko 1 min.

Džordž se oglasio nakon priče da ekipa "Sajnfelda" opet okuplja: "Postoji samo jedan razlog za te glasine"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je Džeri Sajnfeld "pokrenuo lavinu", počeli su da reaguju i ostale zvezde "Sajnfelda"

  • 0
Seinfeld, Sajnfeld Printskrin: Youtube/Seinfeld

Džejson Aleksander razmatra mogućnost ponovnog okupljanja "Sajnfelda" koji je Džeri Sajnfeld zadirkivao prošlog meseca. Međutim, čini se da glumac koji je igrao Džordža Kostancu tokom devetogodišnjeg emitovanja sitkoma nije svestan da se oživljavanje zaista dešava.

"Postoji samo jedan razlog za te glasine. Očigledno, na kraju neke stand-up stvari, (Sajnfeld) je rekao: "Leri (Dejvid) i ja razmišljamo o nečemu." Bravo za tebe. Ne znam ništa o tome… Niko me nije zvao", rekao je Aleksandar u intervjuu za Extra i dodao:

"Očigledno, njima ne treba Džordž i možda im ne treba Ilejn, jer smo Džulija (Luis-Drajfus) i ja rekli: "Da li znate nešto o ovome? Ne znam ništa o ovome", a upravo sam razgovarao sa Majklom (Ričardsom) pre neki dan i mislim da on nije znao ništa o tome", naveo je Aleksander, prenosi Deadline.

Podsetimo, tokom jedne od svojih stand-up nastupa, Džeri Sajnfeld je nagovestio da su on i kokreator Lerri Dejvid razgovarali o mogućem oživljavanju "Sajnfelda".

"Dogodiće se nešto što ima veze sa tim krajem. To se još nije dogodilo. Upravo o čemu vi razmišljate, Leri i ja smo takođe razmišljali. Dakle, videćete", rekao je Džeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Linda Henry (@linda_pizzuti)

Džulija Luis-Drejfus, koja je igrala lik Ilejn u "Sajnfeldu", je ubrzo nakon toga upitana o mogućem ponovnom okupljanju, ali ona nije bila svesna da se bilo šta dešava.

"Da, upravo sam videla [te vesti] sinoć. Ne znam o čemu priča", rekla je Džulija za The Guardian.

Finale serije "Sajnfeld" gledalo je 76 miliona gledalaca u SAD 1998. U poslednjoj epizodi, Sajnfeld (Džeri Sajnfeld) i njegovi prijatelji Ilejn (Džulija Luis-Drajfus), Džordž (Džejson Aleksander) i Kosmo (Majkl Ričards) idu na suđenje u Masačusetsu zbog mudrovanja u pljački stranca, gde su proglašeni krivim za krivičnu ravnodušnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA