Vreme čitanja: oko 1 min.

Suzan Sarandon izbačena iz holivudske agencije nakon antijevrejskog komentara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je prethodnih nedelja kritikovala Izrael i sada je ona na udaru kritika zbog njenog najnovijeg ispada nakon Hamasovog smrtonosnog napada na jug Izraela 7. oktobra

  • 5
Susan Sarandon, Suzan Foto: Profimedia/Amy Sussman / Getty images

Poznata američka glumica Suzan Sarandon (77) izbačena je iz glavne holivudske agencije "United Talent Agency" (UTA), koja zastupa talentovane umetnike i profesionalce iz oblasti industrije zabave, nakon što je rekla da uplašeni Jevreji "sada počinju da shvataju kako izgleda biti musliman u Americi", preneo je Page Six.

Glumica je prethodnih nedelja kritikovala Izrael i sada je ona na udaru kritika zbog njenog najnovijeg ispada nakon Hamasovog smrtonosnog napada na jug Izraela 7. oktobra, preneo je njujorški portal.

Izvori su rekli da je nekoliko članova UTA bilo izuzetno povređeno komentarima Sarandon.

Portparol UTA rekao je za Page Six da agencija više neće predstavljati Sarandon.

Glumica, poznata po ulogama u filmovima "Telma i Luiz", dobila je Oskara za "Mrtav čovek hoda", a bila je klijent UTA od 2014. godine.

Ove godine se pojavila u dva filma, "Blu bitl" i "Mejbi aj du", sa veteranima Holivuda, poput Dajen Kiton, Ričardom Girom i Vilijamom Ejč. Mejsijem.

Međutim, kako dodaje njujorški portal, razbesnela je određene ljude na propalestinskom protestu u Njujorku prošle nedelje.

"Postoji mnogo ljudi koji se plaše da budu Jevreji danas, i sada shvataju šta znači biti musliman u ovoj zemlji", rekla je Sarandon.

Suzan je prošle godine u tvitu uporedila policajce koji su se okupili na sahrani ubijenog njujorškog detektiva Džejsona Rivera sa fašistima.

Već je ostavila ljude u čudu, kada je retvitovala ultradesničarski komentar u kojem se tvrdi da je izraelski helikopter ubio izraelske građane 7. oktobra, dodaje Page Six.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    22. novembar 2023 | 08:27

    BRAVU ZA SUZAN....REKLA JE LAZOVIMA I LICEMERIMA ISTINU

  • Sandokan

    22. novembar 2023 | 08:22

    Bravo Suzana ! 4000 mrtvih deca, ko ne digne glas taj je isti kao ovi fasisti.

  • Niki

    22. novembar 2023 | 08:09

    Bravo. Da li je u pravu, ne znam. Ali znam da je jednoumlje najgore. Treba talasati koristeci cinjenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA