Vreme čitanja: oko 1 min.

Tarik Filipović otkrio zbog koje rečenice je prekinuo snimanje "Generala": "Bilo bi me sram u bioskopu"

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"I ja prekinem snimanje na šta su svi skočili na mene, i statisti", prisetio se glumac

  • 0
Dodela MAC nagrada Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tarik Filipović prisetio se gostujući u emisiji "Podcast Inkubator" da je zbog jedne rečenice prekinuo snimanje filma "General" reditelja Antuna Vrdoljaka.

"Na snimanju filma "General", hrvatska vojska je ušla u Knin, lik Gotovine i ja kao admiral Lošo razgovaramo sa francuskim nekim oficirom koji je jako ogorčen, jer kao hrvatska vojska razara grad, tera ljude", pričao je Filipović i dodao:

"Lik Gotovine kaže: "Da su Srbi bili kao pametniji, politika iz Beograda, mogli su sa svojim domaćinima živeti 100 godina." I ja prekinem snimanje na šta su svi skočili na mene, i statisti. Dođe Vrdoljak, ja mu kažem: "Tonči, kao prvo, Srbi su tu domaćini, a ne gosti. Druga stvar, rok od 100 godina je toliko uvredljiv. Znači, mi smo mogli zajedno tu da živimo zauvek. To je rečenica iza koje ja mogu biti u kadru." I on kaže: "Joj, da, u pravu si, sori. Promenite to." Onda bih ja seo u bioskop i onda bi me bilo sram", rekao je Filipović.

Inače, film "General" je više put iskritikovan i trenutno ima nisku ocenu na IMDB-u, svega 2,7.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA