Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li se sećate filma u kojem je Tom Kruz glumio Srbina?

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prošlo je 40 godina od filma "All the Right Moves"

  • 0
Film "Film All the Right Moves" Printskrin: Youtube/20th Century Studios

Tom Kruz ima bogatu karijeru, a da li se sećate da je u jednom filmu glumio Srbina? U pitanju je ostvarenje "All the Right Moves" ("Svi pravi potezi"), koje se pojavilo davne 1983. godine. Tom Kruz, kome je ovo bio jedan od prvih filmova, tamo glumi Stefana "Stefa" Đorđevića, učesnika i  srpsko-američkog defanzivnog beka koji je nadaren za sport.

Tomov lik je željan da preko njegovih igara dobije stipendiju za koledž, kako bi otišao iz grada Ampajp u zapadnoj Pensilvaniji, kako ne bi radio u mlinu baš kao i njegov deda, otac i njegov brat Greg.

Sanja da postane inženjer elektrotehnike odmah nakon što završi fakultet. U filmu je Ampajp grad kompanije čijom privredom dominira glavni poslodavac u gradu, "American Pipe & Steel", čeličana koja se bori sa recesijom ranih osamdesetih.

Ovo ostvarenje prati tadašnji život Stefa Đorđevića, njegov ljubavni život sa devojkom Lizom Licke, kao i njegove snažne veze sa saigračima.

Da ne otkrivamo šta se dalje dešavalo, pogledajte i film sami, a evo i trejlera.

Pored Toma Kruza, u ovom ostvarenju još glume Lea Tompson (lik Lize Licke), Geri Grejem (lik Grega Đorđevića).... Režiser je Majkl Čepmen.

Inače, 2018. godine je Lea Tompson izjavila da u početku nije želela ulogu, jer je scenario zahtevao da učestvuje u dve gole scene.

"(Producenti) su hteli da dva puta pokažem grudi, tako je pisalo u scenariju, nisam čak ni bila na audiciji jer nisam htela da skinem majicu, ali dobila sam ulogu."

Tom Kruz je ubedio producente da odustanu od jedne od golišavih scena, i dobrovoljno se prijavio da se u drugoj pojavi potpuno go kako bi Lei bilo udobnije.

"(Tom Kruz) je rekao: "Pa, ako ona mora da bude gola, i ja ću biti gol. Ispao je faca. Uvek sam mu bila zahvalna što se suprotstavljao producentima", rekao je Tompson.

Sam film "All the Right Moves" smatran je muškom verzijom ostvarenja "Flashdance". Oba filma su objavljena iste godine i imali su priču o mladom glavnom liku koji živi u gradu u Pensilvaniji i prati san da postane uspešan. Ona je zavarivač u Pitsburgu, a njemu je suđeno da ostane u svom mlinskom gradu osim ako ne dobije stipendiju.

Dok je u ostvarenju "Flashdance" u centru pažnje ples, u filmu "All the Right Moves" to je američki fudbal.

(Telegraf.rs/izvor: Wikipedia/All the Right Moves/IMDB)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA