Vreme čitanja: oko 1 min.

Geri Oldman otkrio koji filmovi su ga spasili

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac je objasnio i zašto

  • 0
Gary Oldman Foto: Profimedia/AP/MEGA/The Mega Agency

Geri Oldman je objasnio kako su ga filmovi o Hariju Poteru i Betmenu "spasili" kada je postao samohrani otac.

Glumac, koji je otac sinova Alfija, Gulivera i Čarlija, detaljno je opisao kako mu je uloga u dve filmske franšize pomogla da bude kod kuće sa svojom porodicom nakon što se razveo od svoje treće žene, Donje Fiorentino, 2001. godine.

Govoreći u emisiji "Drew Barrimore Show", Oldman je rekao: "Sa 42 godine, probudio sam se razveden i imao sam starateljstvo nad ovim momcima. Dakle, to je samo po sebi bilo…. to je bilo teško jer je došlo do promene u industriji u kojoj se [snimalo] mnogo produkcija, bila su to Mađarska, Budimpešta, Prag, Australija, znate, sva ova mesta."

Nakon što je Barimor objasnila da su se lokacije snimanja promenile u ovo vreme zbog "poreskih razloga", Oldman je rekao da je "odbio mnogo posla" da bi bio sa svojom decom.

"Hvala Bogu za Harija Potera. Kažem ti, njih dvojica – Betmen i Hari Poter – zaista su me spasili, jer je to značilo da sam mogao da radim najmanje posla za najviše novca i da onda budem kod kuće sa decom", rekao je glumac, piše NME.

Oldman je igrao Sirijusa Bleka u četiri filma o Hariju Poteru, a u trilogiji o Betmenu Kristofera Nolana, komesara policije Gotama Džejmsa Gordona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA