Vreme čitanja: oko 1 min.

Džordž Kluni tvrdi da Metjuu Periju "Prijatelji" nisu donosili sreću

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije bio srećan. To mu nije donelo ni radost, ni sreću, ni mir", rekao je Kluni tokom intervjua

  • 1
Matthew Perry, Metju Peri, serija Prijatelji Foto: IPA / IPA / Profimedia

Džordž Kluni je u intervjuu za "Deadline" pričao o svom dugogodišnjem prijatelju Metjuu Periju i njegovoj preranoj i tragičnoj smrti.

Glumac i reditelj otkrio je da je Perija, koji je u trenutku tragične smrti imao 54 godine, poznavao sa 16 godina i da su bili dugogodišnji prijatelji.

Takođe je priznao da Periju serija "Prijatelji" nije donela radost, sreću ili mir.

"Nije bio srećan. To mu nije donelo ni radost, ni sreću, ni mir", rekao je Kluni tokom intervjua, dodajući da je ulazak u sitkom bukvalno bio njegov najveći san.

"Poznavao sam Meta kada je imao 16 godina. Zajedno smo igrali padel tenis. On je oko 10 godina mlađi od mene", rekao je Kluni i dodao:

"Bio je dete i sve što bi nam rekao, mislim na mene, Ričarda Kinda i Granta Heslova, bilo je, samo želim da uđem u sitkom, čoveče. Samo želim da učestvujem u redovnom sitkomu i bio bih najsrećniji čovek na svetu. I bio je verovatno jedan od najboljih ikada", rekao je Kluni.

Kluni i Peri su se proslavili u isto vreme. Džordžov "Urgenti centar"i Metjuovi "Prijatelji" debitovali su 1994. godine, a obe serije su se emitovale četvrtkom uveče.

"I gledati kako se to dešava na terenu - bili smo u Vorner Bradersu, bili smo tamo jedni pored drugih - bilo je teško gledati jer nismo znali šta se dešava kroz njega", priznao je Kluni i dodao:

"Samo smo znali da on nije srećan i nisam imao pojma da radi šta, 12 Vikodina dnevno i sve stvari o kojima je pričao, sve te srceparajuće stvari", dodao je Kluni, misleći na Perijevu knjigu.

"I to vam takođe samo govori da vam uspeh i novac i sve te stvari ne samo da automatski donose sreću. Morate biti zadovoljni sobom i svojim životom", rekao je Kluni.

Sledeće godine biće 30. godišnjica i "Prijatelja" i "Urgentnog centra", piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    20. decembar 2023 | 09:55

    Ma daj bre,nije bio srecan - zaradjivao milione dolara,ali je bio labilna licnost,odmah se bacio na alkohol i drogu,i to ga je i unistilo.Ni prvi,ni poslednji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA