≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Film "Nedelja" o Džeju je imao veliki problem na početku snimanja: Producent otkrio detalje

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zvao me je reditelj Nemanja Ćeranić i rekao mi je: "Mislim da imamo veliki problem"", počeo je sa pričom producent Vladan Anđelković

  • 0
Film "Nedelja", Husa kao Džej Foto: Pelicula production

Film "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom, kojeg glumi Husein Alijević Husa i koji će imati premijeru 16. januara u mts Dvorani, imao je "veliki problem" na početku snimanja.

O svemu ovome pričao je producent ovog ostvarenja Vladan Anđelković.

"Ja i Mića (Miodrag Mića Sovtić, prim.aut) smo se upoznali tako što me je zvao reditelj Nemanja Ćeranić i rekao mi je: "Mislim da imamo veliki problem. Zvao me je izvesni gospodin Mića Sovtić..." Onda sam ja uzeo telefon i pronašao sam se sa Mićom. Onda smo prvih 15 minuta ćutali, tako je izgledalo prvo upoznavanje, i onda smo počeli da razgovaramo i dogovorili smo se da zajedno učestvujemo u svemu", rekao je producent Anđelković, koji je potom otkrio šta je bio taj veliki problem:

"Pa, Mića je smatrao da je ranije trebalo da bude upoznat sa idejom da neko pravi film o Džeju, s obzirom da je to njihova tema. Ovde jako cene Džeja. Iz Mićine vizure je došlo iza leđa i bio je jako nezadovoljan i nije znao ko je reditelj, ko je Ćeranić, ko smo mi. Dosta neprijatan početak. Ali pošto je važnost projekta iznad svih nas, onda smo vrlo lako se sporazumeli i evo, za sada, guramo super", rekao je Vladan Anđelković.

Film Husein Husa Alijević kao Džej Ramadanovski u filmu "Nedelja" Foto: Pelicula production

Svoju strane priče otkrio i Džejev prijatelj, biznismen i suprug glumice Anice Dobre, Mića Sovtić.

"Mi smo, kao Dorćolci, svi mislili da bez Dorćolaca film ne bi trebalo da se radi, zato što ipak je to naš kraj, naš drug, stalo nam je da to bude dobro, da bude dobar film i jednostavno to je bio jedini razlog što smo malo u startu bili u nekom gardu. Nismo znali ko su ljudi, ko šta radi, kako će to biti i na kraju, eto, videćmo, trebalo bi da bude dobro", rekao je Mića Sovtić, koga će u filmu "Nedelja" glumiti Aleksej Bjelogrlić.

Film Aleksej Bjelogrlić kao Mića Sovtić u filmu "Nedelja" Foto: Pelicula production

Film "Nedelja" je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihailović i drugi.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA