Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je bio na srpskoj premijeri filma "Sluga 2": Na njoj pored Bikovića i brojne poznate ličnosti

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovaj film je lagana priča o važnim stvarima - spasenju ljudske duše. Društvo se okupilo da spasi pojedinca od njegovih postupaka i njega samog", naglasio je Biković

  • 0

Komedija "Sluga 2", nastavak najgledanijeg ruskog filma svih vremena, imala je srpsku premijeru u beogradskoj Sinepleks Galeriji, u prisustvu glumca Miloša Bikovića i reditelja Klima Šipenka.

Biković je rekao novinarima na crvenom tepihu da je "Sluga 2" "solidan, ako ne i bolji nastavak" prvog filma koji je 2019. postao najgledaniji ruski film, i da se nada da će ga po gledanosti prevazići.

U Šipenkovom filmu "Sluga" (2019) Biković je igrao razmaženog mladića koji se u svojevrsnom rijalitiju našao nesvesno u ulozi sluge u ruskom selu iz prošlosti.

U nastavku Biković, u sličnim lažiranim okolnostima rakošnih dvoraca carske Rusije u vreme Napoleonovog rata 1812. godine, nastoji pomoći razmaženoj Katji koju igra Aglaja Tarasova

Biković je dodao da je njegov junak u nastavku zauzeo aktivniju ulogu i sada on pokušava da pouku koju je izvukao iz prvog dela primeni, i "da jednu nepravdu koja ga boli ispravi prevaspitavajući tu osobu".

"Ovaj film je lagana priča o važnim stvarima - spasenju ljudske duše. Društvo se okupilo da spasi pojedinca od njegovih postupaka i njega samog", naglasio je Biković.

Video: Biković: Sluga 2 govori o spasu pojedinca

Šipenko je rekao novinarima da je pred premijeru uvek nervozan, ali da je siguran da će se "Sluga 2" svideti srpskoj publici i da se nada najboljem, pošto Srbi i Rusi imaju sličan mentalitet i shvatiće film.

"Nadam se da će se zabaviti kao što smo se mi zabavljali snimajući. Shvatam dosta srpskog humora, a Miloš je kao most između ruskog i srpskog humora", rekao je ruski reditelj,

U filmu igraju i Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi. "Sluga 2" je imao svetsku premijeru pre neki dan u Moskvi, a srpske bioskope ulazi 4. januara 2024. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA