Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova akcija nepobedivog Džejsona Stejtama - "Pčelar" u režiji sjajnog Dejvida Ajera stiže na velika platna

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akcioni spektakl "Pčelar", sa nepobedivim Džejsonom Stejtamom u glavnoj ulozi, stiže u bioskope 11. januara u distribuciji Blitz Filma

  • 6
Film Pčelar Foto: Promo

U režiji Dejvida Ajera, reditelja filmova "Odred Otpisanih" i "Bes" , u novoj godini nas očekuje napeta priča o borbi protiv korupcije i pohlepe, uz neverovatne akcione scene i jedinstvenu glumačku postavu koju predvodi akcioni heroj.

O FILMU

U PČELARU, Džejson Stetam tumači ulogu Adama Kleja, bivšeg člana tajne elitne organizacije Pčelari, koji se povukao iz opasnog sveta kako bi vodio miran život brinući se o svojim pčelama. Međutim, sudbina ga vraća u akciju kada njegova starija komšinica postane žrtva nemoralnih prevara koje vode do tragičnih posledica. Odlučan da pronađe pravdu za nju, Klej se suočava s mrežom smrtonosnih prevara organizovanih od strane moćne korumpirane organizacije.

Dok se bori sa agentima FBI-ja, lopovima iz 21. veka, pa čak i sa sopstvenom zamenom u Pčelarima, Klejeva misija, iz prvobitnog cilja osvetničke pravde, evoluira u borbu protiv sveprisutnog sistema korupcije koji ugrožava društvo kao celinu.

Ne propustite ovaj adrenalinski triler, koji obećava nezaboravan doživljaj uz napetu radnju, sjajne akcione scene i snažnu poruku o hrabrosti i borbi protiv nepravde, koju možete doživeti u premium i IMAX formatima.

Ulaznice u prodaji onlajn i na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA