≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobili smo i drugog finalistu "Slagalice": Žarko i Miloš pokazali odlično znanje, evo ko je prošao dalje

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je neizvesno

  • 13
Slagalica Printskrin: RTS

Završeno je i drugo polufinale jubilarnog ciklusa "Slagalice". Susreli su se Žarko Stevanović i Miloš Karna, a samo jedan od njih je imao mesto u finalu.

Obojica su pokazali sjajno znanje. Za nijansu je bio bolji Žarko, koji je na kraju pobedio rezultatom 336:311.

Stevanović je posle plasmana u finale rekao da je srećan što je prošao dalje, a Miloš Karna da je zadovoljan svojim performansom u jubilarnom ciklusu "Slagalice".

Žarko će tako u završnici odmeriti snage sa Filipom Totom, koji je u prvom polufinalu bio bolji od Kristiana Kneževića.

Pogledajte drugi susret između Žarka Stevanovića i Miloša Karne:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    30. decembar 2023 | 08:48

    Милош је сјајан играч, али морао би да поради на брзини, делује баш успорено. На игри “ ко зна, зна” треба нешто мењати због “ миша”, нпр питања се постављају наизменично.

  • Zeljko

    30. decembar 2023 | 03:03

    Dva vrhunska takmičara... I odličan i zanimljiv kviz... Jedino mi se ne svidja pravilo u igri ko zna zna.... Jednostavno nije pravo merilo znanja, i to se pokazalo bas u predhodnoj partiji gde je Žarko "bio brzi" ili imao više sreće od Miloša čak 6 puta dok je Miloš sve to isto samo jednom... Mislim da to nije u redu jer je u pitanju samo sreca... 🤷 Mislim da bi bilo mnogo realnije da na jedno pitanje ima prednost jedan takmičar a na drugo pitanje drugi takmičar...

  • plankton

    30. decembar 2023 | 00:03

    u igri "ko zna zna" vrlo...cudno ponasanje misa. gledam slagalicu godinama i nikad nisam video da ovako kasni prijava kao sto je milosu u nekoliko pitanja. ne delic sekunde (kao sto se uvek desava), nego po sekundu-dve. smrdi na namestaljku, izgleda ne sme da se dozvoli da tragac izgubi izgleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA